![]() |
|
|||||||
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
Konu Tunga tarafından (01-26-2008 Saat 06:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Yandaki 3 Kişi BaRRaCuDa Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| ReaL_LoVeR Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
Чеченец (01-24-2008)
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- çaresiz... 'in İmzası------->
dostum dostum güzel dostum bu ne büyük sevgidir bu bu ne çıldırtan denge yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
| çaresiz... Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
Tunga (01-26-2008)
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- FrozeN 'in İmzası------->
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| FrozeN Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
Чеченец (01-24-2008)
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- wich 'in İmzası------->
büyüme bebk... hayat senide harcar.. eger büyürsn dert tiryakisi yapar.. diyardan diyara atar.. dert cekersin hasretle yanarsın acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını.. önce umıt verır sonra sokaga atıverır.. sakın büyüme bebek. taş olsada kalbın erıyıverır.. her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:( yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn.. sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın.. |
|
|
|
| wich Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
Tunga (01-26-2008)
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaDNight 'in İmzası------->
s є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η Bu insan isyan ediyor, Gece gündüz hep ağlıyor, Andıkça maziyi içi yanıyor, Bilmem neden kahroluyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Bir kenara atana mı? Bu insan isyan ediyor. Gözleri hep ıslak bakıyor, Hali yürekleri yakıyor, Sanki canı bedenden çıkıyor, Bu insan isyan ediyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Tek başına koyana mı? Bu insan isyan ediyor? KiMSe ÜsTüMe GeLMeSiN EcELi GeLeN ÖLSüN ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Sweet_GirL 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|