TuRKMaXi.OrG Forum Mp4 Film Dizi Oyun Program

Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et
TURKMAXİDE ARAMA BURADAN YAPIN
Geri git   TuRKMaXi.OrG Forum Mp4 Film Dizi Oyun Program > TuRKMaXi Aşk & Sevgi Evi > Aşk & Sevgi
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bütün Forumları okunmuş kabul et

Aşk & Sevgi Aşk ve Sevgi Hakkında Herşey...

Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Basligi
Ayrılık Sözleri
Cevaplar
1
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler

Görüntüleme
108
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-27-2010   #1
Hakkımda
bucalı
AsTeğmen

bucalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 629
Üye No: 25177
Karizma
Tecrübe Puanı: 24
Karizma Puanı : 2260
Karizma Seviyesi:
bucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yoldabucalı İyi Yolda
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 21
26 Mesajda 23 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye24 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 57 / 579
Güç: 237 / 3303
Deneyim: 19%

İletişim

bucalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart Ayrılık Sözleri

Ayrılık Sözleri

Dunya Bir Efsane Hayat Bir Dram Yasam Bir Huzun Sevmek Bir Hata...

Umuda Kursun Siksada Olum, Unutma Umuda Kursun Islemez...

Belki Anlamadigim Bi His,belki Sana Kizamadigimin Belgesi, Belkide Samimiyeti Yanlis Zamanda Yanlis Insanda Aramanin Caresiz Anlatilisi Idi...

Seni Birakiyorum Bir Elveda Bile Diyemeden, Seni Seviyorum, Seni Bile Goremeden...

Nezaman Sagir Bir Ressam Kiristal Bir Zemin Uzerine Dusen Gulun Cikardigi Sesin Resmini Yaparsa Iste O Zaman Ben Senden Vazgecerim...

Sensiz Kaldigim Ilk Gunden Beri Icimde Bir Umut Vuslata Dair. Aksamlari Imzaladim Gozyaslarimla.seni Aramiyor Seni Sormuyorsam Bum Senden Vazgectim Demek Degildir Birdaha Boyle Sevecek Olsam Bir Kalemde Silerdim Seni...

Sensizlik Hayat Denen Defterin Zindan Karasi Yapraklarina Hasret Kirmizisiyla Multeci Huzunler Yazmak Gib Askimm...

Yazdigim Her Cumle Agliyor.

Aciyi Hissetmiyorum. Sevmeyi Beceremiyorum. Caresizlik Hic Bitmeyen Bir Senfoni Sensiz...

Hayatta 4 Yanlis Yaptim Dogmak Yasamak Buyumek Ve Umutlara Sarilmak 1 Tek Dogru Yaptim O Da Seni Sevmek Ama Unutmusum Guzelim 4 Yanlis 1 Dogruyu Goturdu.

Gercek Gulusler Sana Sana Umutlar, Mutluluklar Sana. Sana Yaz,sana Bahar Rengarenk Cicekler Bana Yalnizlik, Kis, Kar Ve Sahte Gulusler Yeter !..

Nasilki Sensizligi Ben Yaratmadiysam Yasayacagin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak Uzulme Uzulursen Yillarin Senden Alacagi Tek Sey Gencligin Olacaktir...

Bir Karanlik Geliyor Yoklugunun Ardindan. Ne Zaman Gune$ Batsa Bu Son Gecem Diyorum. Vazgec Yalan Dunyanin Kohne Saltanatindan. Yeti$ir Bunca Keder Bunca Elem Diyorum. Bu Ne Bitmez Ayrilik, Bu Ne Bitmez Ozlem Diyorum.

Ben Seni Bir Noktadan Gecen Dogrular Kadar Sevdim,sen Beni Iki Noktadan Gecen Dogru Kadar Anladin...

Ask Karsindakini Bulunmaz Hint Kumasi Sanmakla Hiyarin Teki Oldugunu Anlaman Arasindaki Zamandir.

Hadi Git Birak Beni Eski Kisimda Yarinlarimi Alda Git Omrum Boyunca Yasiyacagim Unutuluslari, Huzunlerive Olumleri Birak Ve Git..

Ruzgar Ozur Dilesede Dal Kirildi Bir Kere...

Sen Sozlerime Aldirma,gozlerin Zamansiz Islanmasin,gunesin Nerden Dogdugunu Bilirsin Ve Seni Nasil Sevdigimi De Bilirsin Eger Bitsin Diyorsar Yinede Sen Bilirsin..!

Senin Yoklugun Cehennemin Obur Adi Ne Olur Gitme Usuyorum...

Hayat Hicbir Insan Icin Aglamaya Degmez.zaten Degen Insan Aglatmaz.yine De Aglamak Istiyorsan,basini Dik Tut Ki Gozyaslarin Aglatan Kadar Alcalmasin.sana Sevgimi Soylesem Sevgimden Korkarsin.ben Senin Icin Olmasam Bile Sen Benim Icin Hep Varsin...

Bir Cocuk Gulusunde, Ruzgarin En Capkin Opusunde, Yagmurun Her Sacina Dususunde Beni Hatirla....

Eger Beni Bu Sokakta, Bu Mahallede, Bu Sehirde Bulamazsan,sevgilim Bilki Ben, Gozlerinin Daldigi Yerdeyim.

Baskalarina Kendinden Fazla Deger Verme.ya Onu Kaybedersin, Ya Da Kendini Mahvedersin.

Sevme Beni, Hatirla.ozleme Beni Ama Unutma.

Sehrimin Bensiz Sokaklarini Adimlarken,ben Sensizligimin Sokaklarinda Bir Sehir Kuruyorum Kendime.

Sen Benim Olmadin Hicbir Zaman, Ben Seninim Ama Daima.sendeki Yoklugum Yok Edemedi Bendeki Varligini.yuregim Sevgi, Yuregim Ozlem Dolu.

Gunes Batmadan Yildizlar Gorunmez Elbet,gelecek Gunlser Ne Alir Ne Verir Bilemem,bildigim Sarkilar Biten Asklarin Cenaze Torenleridir.bir Sarki Soyle Gom Gitsin,gom Gitsin Yalanlari Gom Gitsin Yalnizligi,gom Gitsin Acilari.sonrada Otur Yuregin Yeserene Kadar...

Alt 07-08-2010   #2
Hakkımda
Ahtapot^
Uzman Çavuş

Ahtapot^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 94
Ruh Hali:
Karizma
Tecrübe Puanı: 20
Karizma Puanı : 1851
Karizma Seviyesi:
Ahtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi YoldaAhtapot^ İyi Yolda
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 0
11 Mesajda 11 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 44 / 447
Güç: 137 / 2148
Deneyim: 90%

İletişim

Ahtapot^ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

thankss...

<------- Ahtapot^ 'in İmzası------->

[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...]

~
Artık dönüşü yoktur ,dönmelerimin bile ...
Çaresizim...
Ve çare-sizliğinim ...
Çünkü öğrendim sırrı ,mağaradan çıkan ses sadece mağarada yankılanır ...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil