![]() |
|
|||||||
| CeZa Sahası Banlanan Kullanıcıları bilmeniz için burada yayınlanacak . |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
| jasmin_jasmin Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
wich (11-25-2007)
|
|
|
#14 | ||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaRRaCuDa 'in İmzası------->
![]() Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm. Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz. Ama Asıl Gerçek Biziz Made of BaRRaCuDa [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ? Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ... |
|
|
|
|
#17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm. Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz. Ama Asıl Gerçek Biziz Made of BaRRaCuDa [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ? Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ... |
|
|
|
|
#18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
|
|
| Yandaki 3 Kişi ReaL_LoVeR Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
|
|
#19 | ||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
| Yandaki 2 Kişi Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
FrozeN (02-06-2008), jasmin_jasmin (02-22-2008)
|
|
|
#20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Yandaki 3 Kişi BaRRaCuDa Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|