![]() |
|
|||||||
| TuRKMaX Ödüllü Oyunlar Salonu Ödüllü Oyunları Buradan Takip Ederek Forumda Hoş Saatler Geçirin |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
cöz cöze bilirsen
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] Konu BaDNight tarafından (07-14-2008 Saat 10:48 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| jasmin_jasmin Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
akrepm (11-20-2008)
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaDNight 'in İmzası------->
s є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η Bu insan isyan ediyor, Gece gündüz hep ağlıyor, Andıkça maziyi içi yanıyor, Bilmem neden kahroluyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Bir kenara atana mı? Bu insan isyan ediyor. Gözleri hep ıslak bakıyor, Hali yürekleri yakıyor, Sanki canı bedenden çıkıyor, Bu insan isyan ediyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Tek başına koyana mı? Bu insan isyan ediyor? KiMSe ÜsTüMe GeLMeSiN EcELi GeLeN ÖLSüN ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaDNight 'in İmzası------->
s є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η Bu insan isyan ediyor, Gece gündüz hep ağlıyor, Andıkça maziyi içi yanıyor, Bilmem neden kahroluyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Bir kenara atana mı? Bu insan isyan ediyor. Gözleri hep ıslak bakıyor, Hali yürekleri yakıyor, Sanki canı bedenden çıkıyor, Bu insan isyan ediyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Tek başına koyana mı? Bu insan isyan ediyor? KiMSe ÜsTüMe GeLMeSiN EcELi GeLeN ÖLSüN ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- adige 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Sweet_GirL 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|