![]() |
|
|||||||
| İtiraf Ediyorum İçinizde Kalanları İtiraf etmek Ve İtirafları Okumak İçin... |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#22 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaRRaCuDa 'in İmzası------->
![]() Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm. Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz. Ama Asıl Gerçek Biziz Made of BaRRaCuDa [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ? Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ... |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ALeMDaR 'in İmzası------->
seninle geldik bu kahpe dünyaya seninle yaşarız ömür boyunca ölmek nasip olsun CİMBOM aşkına ismini yazsınlar mezar taşıma Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, Neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, Burada bizi var eden de bir tek bu… Paylaşımlarımız; gölgelerin gölgelerle yaptığı bir dans… Dansa hoşgeldiniz… ![]() MKE KIRIKKALESPOR |
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- oTToMaN 'in İmzası------->
![]() |
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
...
|
|
|
|
|
|
#27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ozcan_77 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- AcaPeLLA 'in İmzası------->
...GöLge HaramiLeri... !!!SaGo STYLE!!! ...Artık Sevgi Cümleleri Monoton... Dil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür Üzgünümdür hayli vesselam Vuslatım gelmez mihman Beklerim.. Gurbetteyim ne edeyim ? [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|