![]() |
|
|||||||
| Yeni Üye Oldum ve Kutlama Mesajları Yeni Üye Olanlar Ve Arkadaşlarımızı kutlamak isteyenler Buraya |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Yandaki 3 Kişi ayfer.peri Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| jasmin_jasmin Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
wich (01-01-2010)
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- AyAz 'in İmzası------->
![]() ![]() KALİTELİ VE FULL ALBÜMLER İÇİN [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() Email : turkmaxi@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- AyAz 'in İmzası------->
![]() ![]() KALİTELİ VE FULL ALBÜMLER İÇİN [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() Email : turkmaxi@hotmail.com |
|
|
|
| AyAz Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
wich (01-01-2010)
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- wich 'in İmzası------->
büyüme bebk... hayat senide harcar.. eger büyürsn dert tiryakisi yapar.. diyardan diyara atar.. dert cekersin hasretle yanarsın acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını.. önce umıt verır sonra sokaga atıverır.. sakın büyüme bebek. taş olsada kalbın erıyıverır.. her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:( yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn.. sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın.. |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Beat 'in İmzası------->
audi vide tace si vis vivere in pace... ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...][Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] İletişim: beratelici@hotmail.com Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NECİP FAZIL KISAKÜREK |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ayfer.peri 'in İmzası------->
|
|