![]() |
|
|||||||
| Resimli Kartlar Ve Sesli Şiirler Animasyonlu,Resimli Ve Sesli Sevgi Resimlerini Burada Paylaşabilirsiniz.. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| wich Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
jasmin_jasmin (05-29-2008)
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ozcan_77 'in İmzası------->
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaDNight 'in İmzası------->
s є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η Bu insan isyan ediyor, Gece gündüz hep ağlıyor, Andıkça maziyi içi yanıyor, Bilmem neden kahroluyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Bir kenara atana mı? Bu insan isyan ediyor. Gözleri hep ıslak bakıyor, Hali yürekleri yakıyor, Sanki canı bedenden çıkıyor, Bu insan isyan ediyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Tek başına koyana mı? Bu insan isyan ediyor? KiMSe ÜsTüMe GeLMeSiN EcELi GeLeN ÖLSüN ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- çaresiz... 'in İmzası------->
dostum dostum güzel dostum bu ne büyük sevgidir bu bu ne çıldırtan denge yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|