Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in /includes/class_postbit.php(296) : eval()'d code on line 24

Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in /includes/class_postbit.php(296) : eval()'d code on line 104
Lisans Bilgilerimiz ve Kanıtları - TuRKMaXi.OrG Forum Mp4 Film Dizi Oyun Program
TuRKMaXi.OrG Forum Mp4 Film Dizi Oyun Program

Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et
TURKMAXİDE ARAMA BURADAN YAPIN
Geri git   TuRKMaXi.OrG Forum Mp4 Film Dizi Oyun Program > Müdüriyet > Duyurular
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bütün Forumları okunmuş kabul et

Duyurular Bu Bölümü Okumadan Geçmeyin. (Adminlerden Hariç Kimse Duyuru Eklemesin)

Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Basligi Lisans Bilgilerimiz ve Kanıtları
Cevaplar
27
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler

Görüntüleme
1086
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-20-2008   #1
Hakkımda
BaRRaCuDa
RooT Admin

BaRRaCuDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 144
Ruh Hali:
Karizma
Tecrübe Puanı: 250
Karizma Puanı : 2155
Karizma Seviyesi:
BaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi Yolda
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 590
849 Mesajda 403 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 224 / 1120
Güç: 1188 / 18916
Deneyim: 81%

İletişim

BaRRaCuDa isimli Üye şimdilik offline konumundadır

2007sa1 Lisans Bilgilerimiz ve Kanıtları

Lisans Bilgilerimiz ve Kanıtları

Evet arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar birlikteyiz.Server nedeniyle ve işlerimiz dolasıyla birlikte olamadık tam işlerimizi yola koyduk derken bazı sorunlar çıktı.Lisans almak için harekete geçtik ve aldıkta.Şimdi bazı kendini bilmez dingiller gidip bizi vbulletine şikayet ediyorlar turkmaxi.org lisanssızdır kapatın diye.Şikayet eden şahıslar burayı iyi okuyun istediğiniz kadar şikayet edin bizi biz lisanslıyız kapı gibi lisansımız var bunları okuyup inanmayan şahıslarda aşağıdaki resimden anlıyorsanız ve ingilizceden biraz çakıyorsunuz yada çakmıyorsanız uzmanlara gösterin bu lisansın belgesidir.Başka türlü nasıl anlatalım daha işte resme bakın bu da sizlere kapak olsun.Bu yolda yardımcı olan arkadaşlara herzaman teşekkür ediyorum saolsunlar onlar gibi çok iyi yönetici arkadaşlarımız varki bizi kimseye madara etmedi.Zaten edemezsinizde şikayet edenler siz bu işlere ne zaman girdiniz bilmiyorum ama beni bilen bilir ben sizin net aleminizde dolaştığınız kadar vbulletin biliyordum.

Aşağıdaki resme çok dikkatli bakın

<------- BaRRaCuDa 'in İmzası------->

Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm.
Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz.
Ama Asıl Gerçek Biziz
Made of BaRRaCuDa
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...]

bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki

Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ?
Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ...

Yandaki 10 Kişi BaRRaCuDa Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor...
**Symantec** (02-25-2008), BaByFaCe (02-20-2008), CeRcAy (02-22-2008), FrozeN (02-21-2008), jasmin_jasmin (02-20-2008), ReaL_LoVeR (02-21-2008), SoS (02-21-2008), svntr (01-07-2010), Tunga (02-21-2008), TuRKMaXHoST (02-23-2008)
Alt 02-20-2008   #2
Hakkımda
By Dreamy

By Dreamy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 701
Üye No:
Karizma
Tecrübe Puanı:
Teşekkür Tablosu

Seviye

Seviye1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 0
Güç: 0 / 0
Deneyim: 0%

İletişim

Yasin teşekkür ediyorum çok iii olmuş buraya bu konuyu açtığın artık hiç kimsenin bizi şikayet etmek için tutunacak dalı kalmadı

Alt 02-20-2008   #3
Hakkımda
BaRRaCuDa
RooT Admin

Bilgiler

Ruh Hali:
Karizma
Karizma Seviyesi:
BaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi YoldaBaRRaCuDa İyi Yolda
Teşekkür Tablosu

Seviye

İletişim

Öyle Erol belli olmaz kapatmak için belki İngiltere Başbakanına falan şikayet ederler

Ama Asıl Gerçek Biziz
Made of BaRRaCuDa
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...]

bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki

Alt 02-21-2008   #4
Hakkımda
wich
...KrOnİk Chatlaq...

wich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 700
Ruh Hali:
Karizma
Tecrübe Puanı: 85
Karizma Puanı : 7335
Karizma Seviyesi:
wich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcakwich Yakında ünlü biri olcak
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 1.328
1.099 Mesajda 869 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye56 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 412 / 1375
Güç: 2118 / 23066
Deneyim: 1%

İletişim

wich isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ingiltere başkanıda çözememez yıkamaz bizi saol abisi eline sağlık

<------- wich 'in İmzası------->

büyüme bebk...
hayat senide harcar..
eger büyürsn dert tiryakisi yapar..
diyardan diyara atar..
dert cekersin hasretle yanarsın
acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin
bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını..
önce umıt verır sonra sokaga atıverır..
sakın büyüme bebek.
taş olsada kalbın erıyıverır..
her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:(
yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn..
sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın..

Alt 02-21-2008   #5
Hakkımda
SoNeR
Yüzbaşı

SoNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 146
Ruh Hali:
Üye No: 1173
Karizma
Tecrübe Puanı: 60
Karizma Puanı : 5323
Karizma Seviyesi:
SoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcak
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 113
376 Mesajda 183 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 72 / 720
Güç: 387 / 11462
Deneyim: 80%

İletişim

SoNeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yasın sana ne dıyım bılmemkı bende senden hala sıte acıldı dıye bıldırı mesajı beklıyorum sansa ben nete gelıp bakmasam sıtenın acılıp acılmadıgından bılgım olmayacakdı ben sen bana mesaj atmadın dıye kapalı bılıyorum neyse sıtemız acıldı herkesın gozu aydın

<------- SoNeR 'in İmzası------->

Aşk Bir Savaşmıdır ?
Kocaman, süslü, edebi cümlelerin arkasında anlatılan aşk, aslında bir savaş mıdır? Değilse neden bir türlü yenemez insan içindeki hırsı? Bunca kavga ne için?
İlişkilerin başlangıcına şöyle bir göz atalım. İlk bakışma, hani şu kalbi yerinden fırlatacak göz göze gelme anını ele alırsak, savaşın başladığı yer orası olmalı!
İlk hamleyi bekleyen taraflar, zaman uzadıkça gerilirler. İlk anın büyüsünün kaybolması endişesi başlar. Detaylar göze çarpar. Adım atması beklenen, genel geçer kurallar içinde erkektir ancak kadının neden bu işi başlatmadığı anlaşılmaz. Makul sebepleri vardır elbette ama bunu da kıracak cesaret muhtemelen o kadında olmaz.
Tanışma anını tamamlayan çift, kendini anlatma derdine düşer. Çoğunlukla gerçeklikten uzak olan bu sohbet, her iki taraf içinde zaman geçtikçe unutulacaktır. Unutulmak zorundadır çünkü kimse kendi yalanıyla yüzleşmek istemez. Savaş boruları çalmaya başlamış ve gerçek hücum zamanı gelmiştir.
Hangi amaca yönelik bir ilişki olacağı, aslında ilk anda bellidir. Sekse yönelik tek gecelik bir olay mı, sevgi dolu yürümesi umut edilen uzun soluklu bir birliktelik mi? Bunlar ilk buluşmada kokusunu verir.İstisnaların kaideyi bozmadığı hikayemizde, kadın için avın anlamı, mutluluk dolu ve sürekliliği olan bir ilişkidir. Erkek içinse, “önce bir bakalım tenimiz uyuşuyor mu”’dan öteye geçmesi, şartlara bağlıdır. Kadın adamla birlikte olma süresini ne kadar geciktirirse, o derece kıymete bineceği öğretisine dayanarak, tüm cephanelerini donanır ve gelecek saldırıyı bekler.
Erkek savaşın bu ilk hücumunun ne kadar önemli olduğunu bilir. Ya o anda kalenin etrafı çevrilecektir, ya başka bir kale fethedilmek üzere yola çıkılacaktır. Ortak bir noktada buluşmaya ikna olmaları için, değişik faktörlerin etkili olması gerekir.
Gördüğünüz gibi çatışma daha ilk anda başlar. Bütün bir ilişki boyunca devam eder. Her iki taraf için de geçerli bir kural vardır: “Beni anlamıyor!” Zaman geçtikçe, savaşın şiddeti daha da yükselecektir. İlişkinin hakimiyetinin kimde olacağı, kararları kimin vereceği, bireysel özgürlüklerin korunması gibi pek çok konuda kimse silahını elden bırakmayacaktır.
Bu karşılıklı sürüp giden ancak kimsenin itiraf etmeden, gizlice yürüttüğü savaşın adı aşk değildir. İçinde vefa, cefa, tevazu, dostluk, empati, teslimiyet, fedakarlık olmayan davranış ve duygular, aşkın içinde yer almaz. Aşk bir çeşit bencillik halidir mutlaka ama nefret ve hırs barındırmaz. Bu çatışmalardan elimize iyi ya da kötü bir ilişki, evlilik, sevgi geçer; ancak asla aşk olmaz!

Alt 02-21-2008   #6
Hakkımda
BaRRaCuDa
RooT Admin

Bilgiler

Ruh Hali:
Karizma
Karizma Seviyesi:
Teşekkür Tablosu

Seviye

İletişim

thelastcarisma sen kimsin bilmiyorum ama bişeyden anlamadığın belli madem öyle sana bi açıklama yapayımda öğren kim kaç günlük ne biliyo diye ayrıca bana ingilizcenin ne olduğunu öğretme çünkü kendin expiry nin ne olduğunu dahi bilmiyorsun.Sana özel açıklama sona erdiği tarih bu yani bizim kullandığımız 3.6.8 in tarihi ben 3.6.8 i istediğim kadarıyla kullanırım anlamında hem seni ne ilgilendiriyorki bu bu kadar bitiş süresi 3.6.8 ne olduğunu bilmiyorsan vbulletin versiyonu bu da daha anlatayımmı olmadı ders vermeye hazırım biraz bişeyler öğrenirsin

Ama Asıl Gerçek Biziz
Made of BaRRaCuDa

BaRRaCuDa Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor:
jasmin_jasmin (02-22-2008)
Alt 02-21-2008   #7
Hakkımda
BaRRaCuDa
RooT Admin

Bilgiler

Ruh Hali:
Karizma
Karizma Seviyesi:
Teşekkür Tablosu

Seviye

İletişim

Ayrıca burak unutma senin hocan benim hocana saygı duymayı öğren.Daha vbulletin bilmezken unuttun galiba sana nasıl msj yazılır nasıl site kullanılır ama ne demişler yaptıklarımı öğrettiklerimin derdine yan diye burda daha 2 günlüksün ahkam kesme

Ama Asıl Gerçek Biziz
Made of BaRRaCuDa

Alt 02-21-2008   #8
Hakkımda
the dewiil_666
AsTeğmen

the dewiil_666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 36
Ruh Hali:
Üye No: 316
Karizma
Tecrübe Puanı: 16
Karizma Puanı : 1018
Karizma Seviyesi:
the dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yoldathe dewiil_666 İyi Yolda
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 112
77 Mesajda 67 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 505
Güç: 177 / 8387
Deneyim: 23%

İletişim

the dewiil_666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ulan barracuda sen kımın sıtesınde kıme artıstlık yapıosun bakım sen kımsın nesın sen anlayamadım...

sonuc:bana nıe msj atmadın sonerede atmamıssın ayrıca hersey ıcın saol...dun sana bı rus gelcektı geldımı merak ettım sıtenın acılısı serefıne yolladım sana yanlıs anlama ıngılızcesı bıraz zayıfdı bıde 3.6.8 bılmıo bı ogretbe sevap olum optum senı d.daktan

not:bu yazıyı kımse yanlıs anlamasın tmmmı kardeslerım espırı amaclı

<------- the dewiil_666 'in İmzası------->

benımle ugrasmayın dedım dınlemedıler artık n bırısıyle ugrasmaya hallerı nede bırılerıne laf atmak ıcın dıllerı var!!!benımle ugrasanın ya dılını yada p!p!s!n! keserım!!!

hayatım sıyah rengım sıyah ruyalarım sıyah kısacası bende hersey sıyah!!!the dewiil_666!!!

CeRBeRuS

Alt 02-21-2008   #9
Hakkımda
ReaL_LoVeR
Dünyada kusursuz iki insan vardır.Biri ölmüştür, diğeride doğmamıştır...

ReaL_LoVeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 157
Ruh Hali:
Üye No: 937
Karizma
Tecrübe Puanı: 47
Karizma Puanı : 3775
Karizma Seviyesi:
ReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi YoldaReaL_LoVeR İyi Yolda
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 1.452
1.002 Mesajda 723 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye50 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 247 / 1238
Güç: 1567 / 20053
Deneyim: 52%

İletişim

ReaL_LoVeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır

utanmaz gerizekalılar hala karalamaya çalışıyo naparsanız yapın turkmaxi yi yıkamayacaksınız.bunu o kalın kafanıza sokun artıkve girmeyin artık sitemize yeterince kirlettiğiniz yeter burayı defolun gidin artık

<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->

Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak..

Yandaki 2 Kişi ReaL_LoVeR Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor...
FrozeN (02-22-2008), jasmin_jasmin (02-22-2008)
Alt 02-21-2008   #10
Hakkımda
SoNeR
Yüzbaşı

SoNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Konuları: 146
Ruh Hali:
Üye No: 1173
Karizma
Tecrübe Puanı: 60
Karizma Puanı : 5323
Karizma Seviyesi:
SoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcakSoNeR Yakında ünlü biri olcak
Teşekkür Tablosu

Teşekkür Sayısı: 113
376 Mesajda 183 Defa Teşekkür Aldı

Seviye

Seviye29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 72 / 720
Güç: 387 / 11462
Deneyim: 80%

İletişim

SoNeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Alıntı:
BaRRaCuDa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar birlikteyiz.Server nedeniyle ve işlerimiz dolasıyla birlikte olamadık tam işlerimizi yola koyduk derken bazı sorunlar çıktı.Lisans almak için harekete geçtik ve aldıkta.Şimdi bazı kendini bilmez dingiller gidip bizi vbulletine şikayet ediyorlar turkmaxi.org lisanssızdır kapatın diye.Şikayet eden şahıslar burayı iyi okuyun istediğiniz kadar şikayet edin bizi biz lisanslıyız kapı gibi lisansımız var bunları okuyup inanmayan şahıslarda aşağıdaki resimden anlıyorsanız ve ingilizceden biraz çakıyorsunuz yada çakmıyorsanız uzmanlara gösterin bu lisansın belgesidir.Başka türlü nasıl anlatalım daha işte resme bakın bu da sizlere kapak olsun.Bu yolda yardımcı olan arkadaşlara herzaman teşekkür ediyorum saolsunlar onlar gibi çok iyi yönetici arkadaşlarımız varki bizi kimseye madara etmedi.Zaten edemezsinizde şikayet edenler siz bu işlere ne zaman girdiniz bilmiyorum ama beni bilen bilir ben sizin net aleminizde dolaştığınız kadar vbulletin biliyordum.
yasın bole ufak ınsanlarla ugrasma zaten onlar delıkanlı adam olsaydı bole bıse yapmazdı demekkı adam degılmıs...... onun ıcın bu ufak ınsanlarla ugrasıp kendını fazla sıtrese sokma

<------- SoNeR 'in İmzası------->

Aşk Bir Savaşmıdır ?
Kocaman, süslü, edebi cümlelerin arkasında anlatılan aşk, aslında bir savaş mıdır? Değilse neden bir türlü yenemez insan içindeki hırsı? Bunca kavga ne için?
İlişkilerin başlangıcına şöyle bir göz atalım. İlk bakışma, hani şu kalbi yerinden fırlatacak göz göze gelme anını ele alırsak, savaşın başladığı yer orası olmalı!
İlk hamleyi bekleyen taraflar, zaman uzadıkça gerilirler. İlk anın büyüsünün kaybolması endişesi başlar. Detaylar göze çarpar. Adım atması beklenen, genel geçer kurallar içinde erkektir ancak kadının neden bu işi başlatmadığı anlaşılmaz. Makul sebepleri vardır elbette ama bunu da kıracak cesaret muhtemelen o kadında olmaz.
Tanışma anını tamamlayan çift, kendini anlatma derdine düşer. Çoğunlukla gerçeklikten uzak olan bu sohbet, her iki taraf içinde zaman geçtikçe unutulacaktır. Unutulmak zorundadır çünkü kimse kendi yalanıyla yüzleşmek istemez. Savaş boruları çalmaya başlamış ve gerçek hücum zamanı gelmiştir.
Hangi amaca yönelik bir ilişki olacağı, aslında ilk anda bellidir. Sekse yönelik tek gecelik bir olay mı, sevgi dolu yürümesi umut edilen uzun soluklu bir birliktelik mi? Bunlar ilk buluşmada kokusunu verir.İstisnaların kaideyi bozmadığı hikayemizde, kadın için avın anlamı, mutluluk dolu ve sürekliliği olan bir ilişkidir. Erkek içinse, “önce bir bakalım tenimiz uyuşuyor mu”’dan öteye geçmesi, şartlara bağlıdır. Kadın adamla birlikte olma süresini ne kadar geciktirirse, o derece kıymete bineceği öğretisine dayanarak, tüm cephanelerini donanır ve gelecek saldırıyı bekler.
Erkek savaşın bu ilk hücumunun ne kadar önemli olduğunu bilir. Ya o anda kalenin etrafı çevrilecektir, ya başka bir kale fethedilmek üzere yola çıkılacaktır. Ortak bir noktada buluşmaya ikna olmaları için, değişik faktörlerin etkili olması gerekir.
Gördüğünüz gibi çatışma daha ilk anda başlar. Bütün bir ilişki boyunca devam eder. Her iki taraf için de geçerli bir kural vardır: “Beni anlamıyor!” Zaman geçtikçe, savaşın şiddeti daha da yükselecektir. İlişkinin hakimiyetinin kimde olacağı, kararları kimin vereceği, bireysel özgürlüklerin korunması gibi pek çok konuda kimse silahını elden bırakmayacaktır.
Bu karşılıklı sürüp giden ancak kimsenin itiraf etmeden, gizlice yürüttüğü savaşın adı aşk değildir. İçinde vefa, cefa, tevazu, dostluk, empati, teslimiyet, fedakarlık olmayan davranış ve duygular, aşkın içinde yer almaz. Aşk bir çeşit bencillik halidir mutlaka ama nefret ve hırs barındırmaz. Bu çatışmalardan elimize iyi ya da kötü bir ilişki, evlilik, sevgi geçer; ancak asla aşk olmaz!

SoNeR Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor:
jasmin_jasmin (02-22-2008)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil