![]() |
|
|||||||
| Duyurular Bu Bölümü Okumadan Geçmeyin. (Adminlerden Hariç Kimse Duyuru Eklemesin) |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Yandaki 10 Kişi BaRRaCuDa Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
**Symantec** (02-25-2008), BaByFaCe (02-20-2008), CeRcAy (02-22-2008), FrozeN (02-21-2008), jasmin_jasmin (02-20-2008), ReaL_LoVeR (02-21-2008), SoS (02-21-2008), svntr (01-07-2010), Tunga (02-21-2008), TuRKMaXHoST (02-23-2008)
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaRRaCuDa 'in İmzası------->
![]() Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm. Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz. Ama Asıl Gerçek Biziz Made of BaRRaCuDa [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ? Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ... |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- wich 'in İmzası------->
büyüme bebk... hayat senide harcar.. eger büyürsn dert tiryakisi yapar.. diyardan diyara atar.. dert cekersin hasretle yanarsın acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını.. önce umıt verır sonra sokaga atıverır.. sakın büyüme bebek. taş olsada kalbın erıyıverır.. her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:( yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn.. sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın.. |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- SoNeR 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm. Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz. Ama Asıl Gerçek Biziz Made of BaRRaCuDa [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ? Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ... |
|
|
|
| BaRRaCuDa Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
jasmin_jasmin (02-22-2008)
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- the dewiil_666 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] benımle ugrasmayın dedım dınlemedıler artık n bırısıyle ugrasmaya hallerı nede bırılerıne laf atmak ıcın dıllerı var!!!benımle ugrasanın ya dılını yada p!p!s!n! keserım!!! hayatım sıyah rengım sıyah ruyalarım sıyah kısacası bende hersey sıyah!!!the dewiil_666!!! CeRBeRuS |
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
|
|
|
| Yandaki 2 Kişi ReaL_LoVeR Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
FrozeN (02-22-2008), jasmin_jasmin (02-22-2008)
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- SoNeR 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| SoNeR Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |