![]() |
|
|||||||
| Duyurular Bu Bölümü Okumadan Geçmeyin. (Adminlerden Hariç Kimse Duyuru Eklemesin) |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- oTToMaN 'in İmzası------->
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
| Yandaki 2 Kişi ÇiLeq ReçeLi Adlı Üyeye Bu Mesajından Dolayı Teşekkür Ediyor... |
jasmin_jasmin (04-04-2008), ReaL_LoVeR (04-04-2008)
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] Konu Jadı tarafından (04-04-2008 Saat 03:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| ÇiLeq ReçeLi Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
jasmin_jasmin (04-04-2008)
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] Konu Jadı tarafından (04-04-2008 Saat 08:57 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
| ReaL_LoVeR Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
Jadı (04-04-2008)
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] Konu Jadı tarafından (04-04-2008 Saat 09:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|