![]() |
|
|||||||
| TuRKMaX Ödüllü Oyunlar Salonu Ödüllü Oyunları Buradan Takip Ederek Forumda Hoş Saatler Geçirin |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- büşbüş 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Sweet_GirL 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ALeMDaR 'in İmzası------->
seninle geldik bu kahpe dünyaya seninle yaşarız ömür boyunca ölmek nasip olsun CİMBOM aşkına ismini yazsınlar mezar taşıma Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, Neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, Burada bizi var eden de bir tek bu… Paylaşımlarımız; gölgelerin gölgelerle yaptığı bir dans… Dansa hoşgeldiniz… ![]() MKE KIRIKKALESPOR |
|
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
![]() |