![]() |
|
|||||||
| Resimli Kartlar Ve Sesli Şiirler Animasyonlu,Resimli Ve Sesli Sevgi Resimlerini Burada Paylaşabilirsiniz.. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- wich 'in İmzası------->
büyüme bebk... hayat senide harcar.. eger büyürsn dert tiryakisi yapar.. diyardan diyara atar.. dert cekersin hasretle yanarsın acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını.. önce umıt verır sonra sokaga atıverır.. sakın büyüme bebek. taş olsada kalbın erıyıverır.. her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:( yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn.. sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın.. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| wich Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
jasmin_jasmin (06-09-2008)
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Sweet_GirL 'in İmzası------->
|
|
|
|
| Sweet_GirL Adlı Üyeye Yandaki Kişiler Teşekkür Ediyor: |
wich (06-09-2008)
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaDNight 'in İmzası------->
s є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η Bu insan isyan ediyor, Gece gündüz hep ağlıyor, Andıkça maziyi içi yanıyor, Bilmem neden kahroluyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Bir kenara atana mı? Bu insan isyan ediyor. Gözleri hep ıslak bakıyor, Hali yürekleri yakıyor, Sanki canı bedenden çıkıyor, Bu insan isyan ediyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Tek başına koyana mı? Bu insan isyan ediyor? KiMSe ÜsTüMe GeLMeSiN EcELi GeLeN ÖLSüN ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ozcan_77 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
büyüme bebk... hayat senide harcar.. eger büyürsn dert tiryakisi yapar.. diyardan diyara atar.. dert cekersin hasretle yanarsın acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını.. önce umıt verır sonra sokaga atıverır.. sakın büyüme bebek. taş olsada kalbın erıyıverır.. her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:( yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn.. sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın.. |
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|