![]() |
|
|||||||
| Geri Dönüşüm Kutusu Bozuk Linklerin ve Aynı Olan konuların Taşınacağı Alan ! |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
saat gec oldu
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaDNight 'in İmzası------->
s є η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η Bu insan isyan ediyor, Gece gündüz hep ağlıyor, Andıkça maziyi içi yanıyor, Bilmem neden kahroluyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Bir kenara atana mı? Bu insan isyan ediyor. Gözleri hep ıslak bakıyor, Hali yürekleri yakıyor, Sanki canı bedenden çıkıyor, Bu insan isyan ediyor. Hayatından çıkana mı? Dünyasını yıkana mı? Tek başına koyana mı? Bu insan isyan ediyor? KiMSe ÜsTüMe GeLMeSiN EcELi GeLeN ÖLSüN ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- cskn192 'in İmzası------->
Herkese SeLaM TeKRaR SiZLeRLeYiMm Sakın CTRL+A Yapma Yapma Dedim Kıt Mısın _______¶¶¶¶¶¶¶¶¶______________ _____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____________ ____¶¶¶¶¶¶¶_____¶¶¶___________ ___¶¶¶¶¶¶¶________¶___¶_______ ___¶¶¶¶¶¶¶____________¶¶____¶_ __¶¶¶¶¶¶¶_____________¶¶¶¶¶¶__ __¶¶¶¶¶¶¶____________¶¶¶¶¶¶___ __¶¶¶¶¶¶¶__________¶¶¶¶¶¶¶____ __¶¶¶¶¶¶¶____________¶¶¶¶¶¶___ __¶¶¶¶¶¶¶_____________¶¶¶¶¶¶__ ___¶¶¶¶¶¶¶____________¶¶___¶¶_ ___¶¶¶¶¶¶¶¶_______¶___¶_______ ____¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶___________ ______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____________ ________¶¶¶¶¶¶¶¶_____________ |
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- alperdem 'in İmzası------->
|
|