![]() |
|
|||||||
| Aşk Doktoru Derdinizmi Var? Yoksa Bir Ayrılıkmı Yaşadınız? İçinizdeki Sorunlar Nedir? Bunları Hep Beraber Çözmeye Ne Dersiniz |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- sheker 'in İmzası------->
AyŞe&İbRaHiM ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- jasmin_jasmin 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... DaLga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. Derdinmi var -->DinLiyorum ... çOk mu zOr --> Ugra$Iyorum!.. Ne derSeniz diin ßeN ßöLeim deişemiorum [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ruhkanseri 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- wich 'in İmzası------->
büyüme bebk... hayat senide harcar.. eger büyürsn dert tiryakisi yapar.. diyardan diyara atar.. dert cekersin hasretle yanarsın acı cekersin büyüme bebek... bu halınle daha güzelsin bir gün aşk denilen mechul calıverır kapaını.. önce umıt verır sonra sokaga atıverır.. sakın büyüme bebek. taş olsada kalbın erıyıverır.. her an gülmek ıstersın ama gülemezsın:( yaşamadan ölmek istersın ama ölemezsınn.. sakın büyüme bebek bir daha küçülemezsın.. |
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ÇiLeq ReçeLi 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén. [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] |
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- mavigirl 'in İmzası------->
![]() ![]() ![]() |
|