Oncelikle windows 7 interface olarak daha kullanisli yada windows 8 interface daha kullanissiz diye birsey yok ben bilgisayar kullanmaya ilk 1999 basladim ve ozamanlar 7 yasindaydim.. windows 98 kullaniyordum.. fakat ben buna alismistim daha sonra iste Sourc ibm felan filan.. derken geldik xp ve baya bir sure xp kullandiktan sonra.. windows 7 gectim.. yane insanlar kullandiklari isletim sistemini 2-3 yil sonra alistiklari icin.. gozde alistigi icin.. reflex hareketleri neyin nerde oldugunu okuyarak degil.Gozle kopya ile yaptiklari icin ezber icabi.. oyuzden vazgecemiyolar.. yoksa gayet guzel windows 8.. inanin xp gibi 7 de bir sure sonra cesitli guncellemeler ve yenilenme asamalarina gectikten sonra herkez windows 8 gecicek ve alistiktan sonra windows 8 cok iyi diyecek .) Arkadaslar soyle birsey diyim firma dediginiz sey developerlar uretip daha sonra onumuze koymuyolar.. bunlar teorik olarak fiziksel olarak test edilip daha sonra insanlari nasil cekeriz nasil alistiriz tarzinda calisiyolar ve biliyolarki bir sure sonra herkez mecbur veya kendi istegiyle gecicek.. yane kisacasi anlattim sahsen umarim anlata bildim .)) He bu arada tabiki aciklar olucak.. zamanla kapatilcak. ilk frame eksiginden guncelleme geldiginde xp ye insanlar biraz sasirmisti xpnin aciklarindan.. xp zamanla oturtuldu ayni sekilde windows 7 de ilk geldiginde cesitli hatalar aciklar (bug)'lar vardi ve halada kapatiliyor .!