![]() |
|
|||||||
| Anket Bölümü Anketleri Oylayabilir yorum yapabilir ve Anket konusu Açabilirsiniz... |
| Anketimiz: Tarkan Beyaz Show’a Gelsin mi ? | |||
| Evet |
|
5 | 50,00% |
| Hayır |
|
2 | 20,00% |
| Farketmez |
|
3 | 30,00% |
| Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- ReaL_LoVeR 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki Gerçek duyguların paylaşıldığı, içten bir "merhaba"nın değerini bilenlerin yeri burası...! hep öyle oldu öylede olacak.. ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Fatih_.14 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- nazlıcan 'in İmzası------->
[Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz, acısını acımız yaptık çünkü. Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile içimizi parçaladı. Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk... Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili... Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım. Yaşamak ne güzeldir be sevgili... Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek... Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- Sweet_GirL 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- BaRRaCuDa 'in İmzası------->
![]() Taklit Etmem Taklit Edilirim.Taklit Ettiririm. Taklit Etmeyiz.Taklit Ediliriz.Taklit Ettiririz. Ama Asıl Gerçek Biziz Made of BaRRaCuDa [Sadece Kayıtlı Üyeleriniz Linkleri Görebilirler. Lütfen Tıklayarak Üye olun...] ![]() ![]() ![]() ![]() bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.sensiz geçecekse geçmesin zaman,istemem.seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kantıyım ben.senden önce geçen zamanı,sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilmemişim.şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile.o yol yüründü ve bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve birtek adımda tökezlemeyeceğim uzun,aşk dolu bir yol...öyle aklımdasın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden ? Cevap: Çünkü bazıları görmedikleri şeye inanmazlar ... |
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
<------- thecarbon31 'in İmzası------->
|
|