• https://www.betasozluk.com Güncel Topluluk Sözlüğü

Çiftlik Hayvanları Web Tabanlı Online Para Kazandıran Oyun Sitesi

BaRRaCuDa

Administrator
Yetkili üye
Mesajlar
1,368
Tepki puanı
1


Çiftlik hayvanları web tabanlı online para kazandııran oyun sitesidir.
Kurulum basittir.Standart kurulum gerektirir.Dili rusçadır.
http admin yolu: // siteniz / adminka /

Kullanıcı adınız: admin
Parolanız: 12345678900
pim 1111
SİTE
Kullanıcı adınız: werlis
Parolanız: 12345678900
demo: www.ciftlik.ml

http://ul.to/5t4s63wp

Rar Pass:www.turkmaxi.org
 

ekocem

Yeni Üye
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
sunucu aşırı diyor sonra gel diyor hata veriyor
 

emrkrtl

Yeni Üye
Mesajlar
36
Tepki puanı
0
Abi Nasıl Kuruluyor Kuramadım Bi Anlatırmısın
 

emrkrtl

Yeni Üye
Mesajlar
36
Tepki puanı
0
Hocam çok sagolun ilginiz için bide cilgin tavuklar gibi türkçe olanı yokmu cilgin tavuklar daha benzeyen varsa yüklerseniz sevinirim iyi günler.
 

emrkrtl

Yeni Üye
Mesajlar
36
Tepki puanı
0
Hocam kullandığım hostinger hostinger
hocam cilgin tavuklar daha benzer script varmı türkçe.
 

BaRRaCuDa

Administrator
Yetkili üye
Mesajlar
1,368
Tepki puanı
1
İşte bu script onunla alakalı bir script.Tavuk alıyorsun inek alıyorsun satıyorsun falan
 

emrkrtl

Yeni Üye
Mesajlar
36
Tepki puanı
0
Hocam Conn_file değişik config gibi değil bir detaylı anlatırmısnız.lazım hocam
 

LeoJeLy

Yeni Üye
Mesajlar
251
Tepki puanı
1
localhostta deneyip video atabilirim.
 

LeoJeLy

Yeni Üye
Mesajlar
251
Tepki puanı
1
Upload.net den indiremedim bi oyunu.Video kısmında takılı kalıyor
 

BaRRaCuDa

Administrator
Yetkili üye
Mesajlar
1,368
Tepki puanı
1
conn_file.php nasıl düzeltecem videosu çeksen atsan çok yardımcı olursun
çok zor bişey yok
PHP:
$conn = mysql_connect('localhost', 'webmaste_wer', 'pXUo31xC')
oraya webmaste_wer yerine kullanıcı adı diğerine şifre
PHP:
mysql_select_db('webmaste_wer', $conn)
yine aynı yere burada yere veritabanı yazacaksın bu kadar
 

LeoJeLy

Yeni Üye
Mesajlar
251
Tepki puanı
1
Hocam scripti localhostta çalıştırdığımda internal server error hatası alıyorum
 

BaRRaCuDa

Administrator
Yetkili üye
Mesajlar
1,368
Tepki puanı
1
internal server hatası server kaynaklı olur 500 hatasıysa scriptle alakalı değil.
 

Benzer konular

Top