Ücretsiz 5 Blog Backlink Kazan ! (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
438
Yaşadığın yer
Elazığ
Kredi
16
Merhaba arkadaşlar

Uzun süredir blogumda Ücretsiz Seo Dersleri veriyorum. Dersleri okuyup uygulayan arkadaşlardan gelen geri bildirimlere göre tüm takipciler istedikleri kelimelerde tatmin edici yükselişler yaşamışlar. Ancak kalıcı yükselişler yaşamak isteyenler ve Pagerank değerini yükseltmek isteyenler için bu dersler tek başına yetersiz kalacaktır.



Google’da yüksek sıralarda listelenmenin bir diğer yolunun da backlink edinmenin olduğunu daha önce makalelerimde bahsetmiştim. Backlink alırken dikkat etmeniz gereken süreli değil kalıcı backlink almanız gerekmektedir. Yani süreli olarak sitelerin belli köşelerinde link çıkışı alırsanız süresi bitince o linkler sayfadan kaldırılacak ve o link ile yükselmenizi sağlayan tüm kelimelerde düşüş yaşayacaksınız. O yüzden backlinklerde amaç kalıcı link alabilmekdir.

Bu yazımda kendime ait backlink listesinden sizler için ücretsiz backlink kazanabilme imkanı sunan web sitelerini göstereceğim. Aşağıda paylaşmış olduğum sitelere yorum yaparken site kısmına web sitenizin linkini yazarak backlink kazanabilirsiniz. Fakat yorum kısmına konu ile alaklı şeyler yazın bu sayede site yöneticileri yorumlarınızı kaldırmazlar.
 
Moderatör tarafindan son düzenleme :

plaket

Üye
Katıldı
Mesajlar
6
Kredi
0
Paylaşım için teşekkürler..
 

igalikuni

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
tam aradıgım şey teşekkürler
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top