İstatistik sitesi açıyorum ( Pek Yakında.. ) (1 İzleyici)

  • Thread starter selipro
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 742
S

selipro

Web sitenize gelen ziyaretçilerin detaylı bir şekilde analiz edilmesi için kullanılır. Web siteniz için gerekli tüm Site Analiz Raporları, datalar, siteniz de neler olup bittiğine dahil tüm hareketler, full site analiz ve sosyal medya raporları, sayfa değerleri, malware kontrolü, kopya içerik kontrolü, backlink kontrolü, ip analizi, anahtar kelime analizi gibi dah bir çok özellik sizleri bekliyor olacak..

Ayrıca seositeup farklı araç opsiyonları ile, e-posta şifreleme ve e-posta şifre çözümleme,metin ve makale kopya içerik kontrolü, meta tag ve robot dosyası oluşturucu gibi bir çok extra özelliği içerisinde barındıracak

Kendi API sistemi sayesinde farklı sitelere entegre özelliği..

Web sitenizde ayrıntılı bilgileri göstermek istediğinizde, hesabınızdan kopyalayacağınız küçük widget kodları sayesinde, sayfalarınıza renkli bilgi alanları ekleyebilirsiniz..

Ziyaretçi Analizi
Sosyal Medya Analizi
Rank & Endeks Analizi
Domain Analizi
IP Analizi
Link Analizi
Anahtar Kelime Raporlama
Backlink & Pingleme
Malware Arama
Google Adwords Scraper
Extra Araçlar
API Entegre Özelliği + Native Widget
google url kısaltıcı
kod minifier


Aklımdaki ücretlendirme ilk 20 gün full özellik sonraki yıl için limitli hesap mobil ödeme 5 tl limitsiz hesap mobil ödeme 8 tl

NOT: tasarım aşamasında. Ve hukuki acıdan sorun olmasın diye önce avukat eşliğinde kullanıcı sözleşmesi ve noter tarafından tastiklendikden sonra satışa başlanacak.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top