Android 4.4.3 Güncellemesi Nexus ve Google Play Edition Cihazlar için Başladı (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Dün Google’ın Nexus cihazlar için Android 4.4.3 güncellemesinin fabrika imaj dosyalarını yayınlamasının ardından gözler güncellemenin OTA üzerinden kullanıcılarla buluşmasına çevrildi. Kullanıcılardan gelen raporlar doğrultusunda 150MB büyüklüğünde olan güncellemenin Nexus cihaz sahiplerine ulaştığını görüyoruz. Güncelleme sadece Nexus cihazlar kapsamıyor. Android 4.4.3 güncellemesi eş zamanlı olarak Google Play Edition modelleri de kapsayacak şekilde dağıtıma sunuldu.
Android 4.4 KitKat sonrası üçüncü ve şu ana kadar ki en önemli yükseltme olan 4.4.3 güncellemesinin ilerleyen günlerde daha geniş ölçekte tüm Nexus ve GPe cihaz sahiplerine ulaşması bekleniyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere Android 4.4.3 güncellemesi arayüzde önemli bir değişim içermiyor. Sadece rehber ve arama ekranında daha renkli bir arayüz tasarlanırken, söz konusu güncelleme arayüzden ziyade sistem alt yapısında iyileştirme ve bazı temel gelişmeleri beraberinde getiriyor.

Nexus 5′te yaşanan kamera sorunu ve buna bağlı pil ömründe yaşanan olumsuzluk, video çekim iyileştirmesi, LTE-Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarında ciddi iyileştirmeler, güvenlik igelişmeleri ve daha kararlı bir sistem yazılımı güncelleme kapsamında yer alan temel yenilikler oldu. Google ayrıca Android 4.4.3′le birlikte Google Play’de büyük dosyaları indirirken “yüklemeyi durdur” seçeneği de sisteme eklemiş durumda.

Ayarlar > Cihaz Hakkında >Yazılım Güncellemeleri menüsünden güncelleme kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top