Anonymous'tan büyük saldırı! (1 İzleyici)

opojo

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
Ünlü hacker grubu Anonymous, uzun zamandır süren sessizliğini bozdu. Hem de bakın ne için...



Popüler torrent sitesi Pirate Bay'in kapatılmasının ardından Anonymous'un İsveç hükümetinin sunucularına saldırı düzenlediği iddia edildi.

Büyük bölümü hizmeti engelleme girişimlerinden oluştuğu söylenen saldırılar, son olarak polisen.se web sitesiyle İsveç polisini hedefine aldı. Sitenin haberi yayına hazırladığımız an itibariyle çalışır halde olduğunu gördük. İki gün önce hacker'ların İsveç hükümetinin sunucularından epostaları çaldığı da ileri sürülmüştü, ancak sözkonusu dosyalar şu an erişimden kaldırılmış durumda. Bu arada Anonymous'un İsveç'in servis sağlayıcılarından Telia'ya da saldırdığı söyleniyor.

Variety'nin Excipio rakamlarına dayandırdığı rapora göre Pirate Bay'in kapatılması, korsanın yükselişini yavaşlatmadı. Rapora göre eşten-eşe indirmelere katılan toplam IP numarası sayısı, 9 Aralık'ta 99 milyondan 95 milyona düştü. Takip eden iki günde ise 95,6 milyona yükseldi ve 12 Aralık Cuma günü 100,2 milyona yükseldi. Bu rakamlar, Excipio'ya göre 1 Kasım'dan bu yana olan 99,9 milyonluk ortalamayla aynı çizgide.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top