Apple Store'dan Nasıl Randevu Alınır? (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Apple Store’un Türkiye ‘de bulunan iki ana şubesi bugünlerde oldukça yoğun. Apple kullanıcılarının randevu alarak gidebildiği şubelerde garanti kapsamındaki ürünlerin kabulü, değişimi ve şikayetlerin değerlendirmesi yapılmaktadır.

İnternet üzerinden alınan randevu sayesinde gidebileceğiniz günü kararlaştırabilirsiniz. Apple Resmi Türkiye sitesinde üstte gördüğünüz Genius Bar seçeneğinden rezervasyon alanına tıklamanız gerekiyor.

“Sizi görmeği çok isteriz.” Yazılı bir ekran karşınıza geliyor. Sağ alanda bulunan seçeneklerde sadece bilgi almak istiyorsanız “Workshop” arızalı bir cihaza sahipseniz “Genius Bar” seçeneğini tıklıyorsunuz. Ardından hangi mağaza size yakınsa onu seçerek “Sonraki” butonuna basıyorsunuz.

Ardından takvim üzerinden size uygun olan bir gün ve saat için randevu alabilirsiniz. Randevularınızda götüreceğiniz Apple cihazınız eğer ki kullanıcı hatasından kaynaklanmıyor ise hemen yenisi ile değiştirilmektedir.

Altın ipucu: Gece 24:00 saatinde sistemin kendini yenilemesinden dolayı randevuları istediğiniz gün ve saatlerde alma şansınızın daha yüksek olduğunu belirtmekte yarar var.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top