ArchLord 2 Full Source + Server + Client

ArchLord 2 Full Source + Server + Client

BaRRaCuDa BaRRaCuDa - #1
[YTB]5Levu_nUtqg[/YTB]
Oyun Açıklaması: Archlord 2, iki karşıt grup arasındaki sonsuz çatışmanın paramparça ettiği bir fantezi dünyasında geçen bir ortaçağ fantezi MMORPG'dir. Muazzam Player vs Player savaşlarına katılın ve en büyük ödülü almak ve dünyanın en büyük hükümdarı olan Archlord olmak için savaşın.
Özellikleri:
-Hardcore PvP: Archlord, Realm ve Realm savaşı dahil olmak üzere büyük PvP modlarına sahiptir.
-Dört ırk / hizip: Aimhigh'in İnsanları, Işık Diyarı, Yıkım Orkları ve Karanlığın Diyarı. Her yarışın kendine özgü özellikleri vardır ve oyuncuların oyun stilleri için hangisinin en iyi olduğuna karar vermelerine izin verir.
-Güçlü film müziği: God of War ve Borderlands dahil olmak üzere 40'tan fazla video oyunu için çok ödüllü besteci Cris Velasco tarafından gerçekleştirilen büyüleyici film müziği.


Bu, birkaç ay önce bana verilen orijinal yayın arşivi. Bunu son zamanlarda serbest bırakmayı düşünüyorum ve belirli bir kişi sayesinde bunu yapmak için biraz zorlandım. Bu oyuna girmek için gereken her şeyi içerir; KR istemcisi, Sunucu verileri ve tam kaynak kodu (İstemci, Sunucu, Araçlar). Birkaç gereksiz araç, başlatıcı ve kullanımdan kaldırılmış modüller gibi bazı küçük şeyler eksik. Bu kodda oyun oynamak için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar ve İngilizce CBT istemcisini kullanmak için yapılması gereken bazı düzeltmeler de vardır. DB içindeki veriler de güncel değildir ve bu dosyalarda sağlanan excel tablosu verileri kullanılarak güncellenmelidir.


Bu konuyu yaptıktan kısa bir süre sonra sabit kaynağımı yeniden yükleyeceğim. Ayrıca dosyaların nasıl kurulacağına dair bir öğretici yazacağım, ancak daha sonra gelecek. Bazı bilgiler, sunucu DB'ye bağlanmak için bir Dosya DSN kullanır, bunlar kök klasördeki bir Dsn.zip dosyasına yerleştirilmelidir. Sunucular da bir hizmet olarak yüklenmek istiyor, ancak bu herhangi bir dizeyi bağımsız değişken olarak geçirerek atlanabilir, TEST iyi çalışır. Bu dosyalar ile oyuna girebildiğinizi onaylayabilirim, ancak biraz çaba gerektirecektir. Diğer dizide özetlenen bazı oyun içi sorunlar da var.


Bence bir araya gelip yeterince ilgi çekebilirsek, ArchLord 2 için çok fazla yeni bir bölüm oluşturabiliriz, ancak bu konuda hepimize bağlı. Bu yüzden lütfen, bunun gerçekleşmesi için birlikte çalışalım :) Bu konuda olabildiğince çok destek sağlamaya çalışacağım, ancak bu dosyalarla önemli miktarda zaman harcamadım, bu yüzden de yardım edemem ilk kurulumdan / oyundan sonra.


-Güncelleme-
Bunlar üzerinde çalıştığım koddaki değişiklikler / düzeltmeler, mega klasöründeki trunk.rar'da bulabilirsiniz:
-Bazı derleme sorunları düzeltildi.
-Packer aracına ambalaj açma yetenekleri eklendi
Güncellenmiş kullanıcı arayüzü
-Güncel DX9 Kütüphanesi
Başlatılmamış verilerle ilgili Sabit Çökme sorunu
-Bazı araç derlemeleri düzeltildi
-Sabit Mac adresi düzgün ayarlanmamış
-Kapalı Captcha Sınavı


-Bilinen Sorunlar-
- lonca oluşturulamaz ve loncaya üye olamaz
-Ana dünyada yok (ama yapay zeka örneklerde çalışıyor)
-Bazı pencere açılamıyor (CBT istemcisini temel olarak kullanıyorsanız)
- kullanıcı adı varsa herhangi bir şifre ile giriş yapmak mümkündür
- bazı pencerelerde bazı yerelleştirme sorunu
-bazı teleport portalı ve npc eksik
-tüm sınıflar için en son müşteri gerekir
-vb


NOT: Sabit kaynak kodu SADECE İngilizce CBT İstemcisi ile çalışacaktır

https://drive.google.com/drive/folders/1Fe4oNRq1Rkt7D7lIOO7Sfq3_SNzghpaU
X xhtk - #2
Merhaba @BaRRaCuDa

mesaj kutunuz dolu sanırım.

iyi günler.
URL: https://www.turkmaxi.org/forum//forum/konular/archlord-2-full-source-server-client.4909/
Top