Ashampoo WinOptimizer 11 (1 İzleyici)

SarpOfficial

M.I.S.
Üye
Katıldı
Mesajlar
51
Kredi
0
640x360xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-manset_640x360.jpg.pagespeed.ic.4p4fII3Nh5t-FIj_oxx0.jpg


Ashampoo WinOptimizer 11, bilgisayarını daha verimli, etkili ve hızlı bir şekilde kullanmak isteyen kullanıcıların tercih edebilecekleri kaliteli PC bakımı programları arasında yer alıyordu ancak programın ücretli olması pek çok kişinin diğer ücretsiz alternatiflere yönelmesine sebep oluyordu.
Uzun yıllardır kaliteli Windows ve Mac yazılımları ile tanınan Ashampoo tarafından hazırlanan Ashampoo WinOptimizer 11 artık ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor ve böylelikle PC hızlandırma ve bilgisayar bakımı işlemlerinin sınırsız bir şekilde kullanımı mümkün hale geliyor.
Programın ücretsiz bir şekilde kullanılması için e-posta adresinizle kayıt olmanız gerekiyor fakat bu işlemleri sizlere görsellerle birlikte aktararak sorunsuzca kayıt ve lisans kodu alma işlemlerini nasıl yapabileceğinizi anlatmaya çalışacağız.

Ashampoo WinOptimizer Kapsamlı Sistem Bakım Aracı

İndirme işlemi gerçekleştikten sonra programın kurulum dosyasını açtığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir etkinleştirme ekranı çıkacaktır. Bu ekranda yer alan "Ücretsiz etkinleştirme anahtarı al" butonuna basarak devam etmemiz gerekiyor.

640x429xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-1.jpg.pagespeed.ic.N2R--pOADHt3OxeJY5gv.jpg


Butona bastığımızda web tarayıcımızdan bir kayıt sayfası açılacaktır. Bu kayıt sayfasında yer alan e-posta bölümünü doldurduktan sonra "Tam sürüm anahtarı iste" linkine tıklayarak devam ediyoruz.

640x282xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-2.jpg.pagespeed.ic.jK27_T8GqbcokzpnGAWz.jpg


Adresimizi girip butona bastıktan sonra e-posta hesabımızı kontrol etmemizi isteyen bir sayfa daha çıkacak. Bu sayfada bir şey yapmamıza gerek yok ancak şimdi e-posta hesabımızı açmamız ve gelen e-postaları kontrol etmemiz gerekiyor.

640x153xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-3.jpg.pagespeed.ic.mLfnKl1Cozn3ZAWDK78K.jpg


E-posta adresinize gelen maili açtığınızda hemen ortada bulunan "Onayla" linkine tıklamanızla birlikte yeniden Ashampoo'nun kayıt sayfasına yönlendirileceksiniz.

640x241xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-4.jpg.pagespeed.ic.fP5aZnE2ApMTPnRMfBuE.jpg


Yeni açılan sayfada yer alan tüm bilgileri doldurduktan sonra "Bitti. Devam et!" linkine tıklamamız gerekiyor.

640x292xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-5.jpg.pagespeed.ic.jpH_WZQj3rcfiPugpyYL.jpg


Tüm işlemler tamamlandığında artık lisans anahtarımızın da hazır olması gerekiyor. Ekranda yer alan bu lisans anahtarını klavyemizden Ctrl+C butonlarına basarak kopyalıyoruz.

640x129xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-6.jpg.pagespeed.ic.AlzNh3r7ZUyqV0_aSx-0.jpg


Kopyaladığımız anahtarı kurulumda yer alan lisans anahtarınız bölümüne yazdıktan sonra "Hemen etkinleştir!" butonuna da basarak bir sonraki adıma geçiyoruz.

640x162xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-7.jpg.pagespeed.ic.a7hWHpgnnIv5GKLaLvgg.jpg


Anahtarınız sorunsuzca etkinleştirildiyse ekranda aşağıdaki gibi bir onay işareti belirecektir.

633x182xashampoo-winoptimizer-11-artik-bedava-haber-8.jpg.pagespeed.ic.zenVRAVHXyc8K_7TYQsH.jpg


Bu adımlar tamamlandıktan sonra ileri butonlarına basarak kurulumu tamamlamanız programın sorunsuzca aktif bir hale gelmesini sağlayacaktır. Programın tüm işlevlerine göz atmayı unutmayın derim!
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top