Bedava internet (1 İzleyici)

CyberLink

Üye
Katıldı
Mesajlar
2
Kredi
0
Türk Telekom’dan Dev kampanya, Türk Telekom 175. kuruluş yıldönümünü kutlarken müthiş bir sürpriz verdi. Evine hiç internet bağlatmamış olanlara 2 yıl boyunca 4 Gb kotalı 4 Mbps hızında interneti bedava kullandıracağını açıkladı. İşte o açıklama;

Şirketin CEO’su Rami ASLAN’ın açıklamasına göre;
“İlklerin şirketi olarak bugün bir ilki daha Türkiye’nin hizmetine sunuyoruz. Evlerinde internet bulunmayan tüm vatandaşlarımızı ücretsiz internetle buluşturuyoruz. Bugüne kadar evine internet bağlatmamış herkese iki yıl boyunca interneti ücretsiz sunuyoruz. 4 GB kotalı 4 Mbps hızındaki ücretsiz internet bağlantısıyla bu dijital uçurumu aşmak ve Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz.”

Aslan’ın açıklamalarından bir diğer kesit ise geçmişten bugüne internet hızı ve fiber internet üzerineydi;

“Bundan 10 yıl önce abonelerimiz internete 1 Mbps ile bağlanırken, bugün ise genişbant internette 1000 Mbps’ye ulaşan hızların keyfini çıkarıyorlar. Bugün Türkiye’de her 10 haneden 1’i fiber hizmetimizden yararlanıyor. Bu oran Almanya, İspanya, Fransa ve İtalya ortalamasını geride bırakıyor.” dedi.

Kampanya ile ilgili şartlar ise şöyle;

13 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli olacak olan bu kampanyadan aktif bir TTNET internet aboneliği olmayanlar faydalanabilecek.

Bu kampanyadan sadece şahıslar (kişiler) faydalanabilecek, kurum kuruluş şirket vb gibi tüzel kişiler faydalanamayacak.

Başvuru için TC kimlik numarası ile kimlik (ehliyet veya pasaport geçerli olacak) ibraz edilerek başvuru yapılacak.

Seçilen Tarifeyi değiştirmek isteyen müşteriler ise kampanya kapsamındaki paketlere geçiş yapabilecek, paket değişikliğinde cayma hakkı prosedürleri uygulanacak.

Abonelerin 24 ay içinde paket değişikliği yapması halinde, kampanya süresi sonunda geçiş yapılan paketin yürürlükteki tarifesi üzerinden ücretlendirme yapılacak.

Aylık ücreti 48 TL olan Akıllı kota 4 Gb olan paketten 24 ay boyunca ücretsiz faydalanılabilecek ancak ADSL modem ayda 3 TL olarak ücretlendirilecek.

Kampanyada paket aşımı yapılamayacak kota dolduğunda internet otomatik kesilecek ve ekstra limit satılmayacak.

Faturalandırma ise 15 TL olan Yalın İnternet Ücretlendirmesi 10TL/Ay olarak ücretlendirilecek buna ek olarak yukarıda belirttiğimiz 3 TL modem ücreti alınacaktır. İlgilenenlere duyurulur.
 
Katıldı
Mesajlar
42
Kredi
0
vay iyimiş.
 
Katıldı
Mesajlar
31
Kredi
0

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top