Satış bionluk.com'a özel Wordpress Optimizasyon 200TL Yerine 50TL indirimi! (1 İzleyici)

NettaSatis

Üye
Katıldı
Mesajlar
18
Kredi
0


Detaylı Bilgi : https://goo.gl/TXug4X


Değeri müşterilerimiz,


Bionluk.com'a özel tanıtım ve reklam amacı aynı zamanda enflasyon ile mücadele kapsamında Wordpress Güvenlik ve SEO Paketinin toplamı olan ₺200 yerine ₺50'ye vereceğimiz paketimizden kalitemiz ile tanışmak adına faydalanabilirsiniz.*Son Gün : 27.12.2018 - 23:59 olan kampanyamız* işlem limiti bulunmamakta olup sınırsız alım yapılabilmektedir. Satın alma adresine alt taraftan ulaşabilirsiniz.


Paket içeriği şu şekildedir ;


“.css” Dosyalarını Sıkıştırma.
“.js” Dosyalarını Sıkıştırma.
“.php,html” Dosyalarını Sıkıştırma.
Gereksiz Font ve Emojileri Pasif Yapma.
Tarayıcı Önbellekleme Ayarları.
Gzip(Site Komple Sıkıştırma) Ayarları.
Preloader(Tüm siteyi ilk girişte yükleme) Ayarları.
Resim Sıkıştırma(0 Kayıp Yaşama)
Kırık Linkleri Kaldırma(Silme) İşlemi.
Site İçi Linkleme Düzenlenmesi
Resimlerin SEO Uyumlu Hale Getirilmesi
Site İçeriği Sıkıştırma
Cloduflare CDN Kurulumu
HTTP Strict Transport Security Kurulumu
Sosyal Medya Meta Ayarları
Open Graph Ayarları
Sosyal Profil Bağlantı Ayarları
HTTP/2 Aktifliği
Memcache Kurulumu
Tarayıcı Önbellekleme Ayarları
Gerekli Noindex Ayarları
404 Sayfalarını Yönlendirmei.
Gereksiz Sorguların Kaldırılması.
Gereksiz Kodların Kaldırılması.
SEO Eklenti Kurulumu ve Ayarları
..ve* Sığdıramadığımız daha bir çok işlem.


GTMetrix & Pagespeed gibi yazılımlarda düşüş firmamız tarafından garanti edilmemektedir. Çünkü bu tür yazılımlar kesinlikle %100 doğru sonuçlar vermemektedir.Belirtilen Tüm İşlemler Tarafımızca Yapılmaktadır Eğer ki Yapılmamasını İstediğiniz İşlem Varsa Lütfen Sipariş Esnasında Not Kısmında Belirtiniz.Yazılan ve Belirtilen Tüm Özellikleri Hostinginiz Desteklemiyor ise Es Geçilebilmektedir. %100 Optimizasyon Uyumlu Bir Hosting İsterseniz Firmamızdan Bir WordPress Hosting Temin Edebilirsiniz.


Yüksek Hız
Gerekli eklenti ve kod yapısı incelenerek sitenizin hızlanması sağlanır. Sayfalarınızın hızlı yüklenmesi ve sitenizin arama motorları tarafından daha hızlı indexlenmesi gerçekleştirilir.


Tema Optimizasyonu
Gereksiz ve sitenizi yoran MYSQL sorguları kontrol edilerek, gerekli işlemler gerçekleştirilir. Bu sayede sitenizde ve sayfalarınızda yüksek performans sağlanır.


Resim Optimizasyonu
Sitenizdeki resim miktarının artması, büyük bir yükü de yanında getirmektedir. NettaCompany WordPress Optimizasyonu ile bu sorununuzu da ortadan kaldırıyoruz.


Güvenlik Önlemleri
Sitenizde meydana gelebilecek güvenlik açıkları tespit edilerek gerekli işlemler sağlanır. Eklentilerinizde kontrol edilerek, güvenlik açıklarının tamamen sonlandırılması gerçekleştirilir.


CPU Tüketimini
WordPress sistemlerin en büyük sorunu olan CPU, dün olduğu gibi bugünde başlıca sorunlar arasında yer alır. NettaCompany olarak CPU tüketim oranınızı azaltarak sitenizin optimizasyonunu gerçekleştiriyoruz.
Veritabanı Optimizasyonu
Sisteminize önceden kurmuş olduğunuz eklentiler veritabanınızda gereksiz yük yaratmaktadır. Zaman içerisinde artan bu yükten kurtulmak için sizlerde NettaCompany’i tercih edebilirsiniz.


Cache İşlemleri
Gerekli Cache eklentileri kontrol edilir ve eklentilerin tüm ayarlamaları tarafımızdan ücretsiz olarak gerçekleştirilir. Bu sayede sitenizde ziyaretçi yükünün önüne geçebilirsiniz.


Eklentilerin Optimizasyonu
Sisteminiz için gereksiz olduğu ve ek yük yarattığı tespit edilen eklentilerde gerekli işlemler gerçekleştirilerek, eklentilerin sorunsuz bir şekilde çalışması sağlanır.​
 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Basarilar guzel kampanya
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top