Öneri Blog Sayfası Açacağım Hangi Hosting Firmasını Tercih Etmeliyim ? (1 İzleyici)

LosTTeeN

Üye
Katıldı
Mesajlar
34
Kredi
0
Merhabalar,

Yeni bir blog sitesi açacaksınız ve hangi firmadan hizmet alacaksınız, hangi firma daha iyi hizmet veriyor bu konuda tavsiye mi istiyorsunuz ?

O zaman doğru yerdesiniz bu makelimizi okuduğunuzda sorunuzun cevabını almış olacaksınız. İyi bir blogger iyi bir hosting tercih eder çünkü sitesi hızlı açılmalı herhangi bir sorunda hızlı ulaşacağı bir hosting firması olması gerekir.

Uzun zamandır sektörde faaliyet gösteren www.anindahosting.com üzerinden blog siteniz için hosting alabilirsiniz. Çünkü Anında Hosting firmasının desteği çok hızlıdır.

hNuMQQpJSPmqJtidBeLmkQ-1.png

destek1.png

destek2.png


linehigh.png


Desteğinin hızlı olmasını geçelim www.anindahosting.com firmasının Uptime oranlarıda yüksektir.

Bazı Uptime oranlarını sizinle paylaşıyoruz. Bu değerler uptime sitesinden bizzat alınmıştır. Anında Hosting firmasında uzun süreli kesinti yaşamazsınız!

%98 – %99 Uptime bazı sunucularda %100 Uptime değerlerini sizde görebilirsiniz. Google kesintisiz web sitelerini daha ön planda tutmaktadır ve blog sitenize daha fazla ziyaretçi alabilirsiniz.

uptime.png

uptime2.png


linehigh.png


Google ARTIK SSL aktif olan web sitelerine öncelik vereceğini duyurdu peki Anında Hosting bu duyurudan hemen sonra YILLIK hizmet alımlarında SSL hizmetini ÜCRETSİZ yaptı yani Anında Hosting firmasından YILLIK hizmet aldığınız zaman ÜCRETSİZ SSL sahibi olabilirsiniz.

İyi bir blogger SSL sertfikası olmadan olmaz! Anında Hosting üzerinden hizmet almanız sizin için her türlü avantaj diyebilirim.

ssl.png


linehigh.png


Anında Hosting diğer birçok firmanın yıllık olarak satmış olduğu hosting hizmetini aylık olarak satışını yapıyor.

Çünkü beğenmediğiniz zaman yıllık ödeme yerine aylık ödeme yapmış oluyorsunuz ve diğer ay devam etmiyorsunuz.

https://www.anindahosting.com/linux-web-hosting.html

https://www.anindahosting.com/linux-pro-hosting.html

https://www.anindahosting.com/windows-web-hosting.html

https://www.anindahosting.com/windows-pro-hosting.html

Yeni bir blog açacaksanız ve aklınızda bir firma yok Anında Hosting firmasını tavsiye ederiz. Çünkü biliyoruz ki iyi bir blogger iyi bir hosting tercih eder…

hosting2018.jpg


linehigh.png
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top