Dhi ve PRP Doğal Saç Ekimi Merkezi (1 İzleyici)

forumcu

Cezalı
Katıldı
Mesajlar
13
Kredi
0
Dhi ve PRP Doğal Saç Ekimi Merkezi, Saç ekimi taleplerinize en iyi şekilde yanıt vermekteyiz. Kelleşme, birçok kişinin karşılaştığı bir durumdur ve eğer bundan rahatsızlık duyuyorsanız ve saçlı görüntüye ulaşmak için kliniğimize başvuru yapabilirsiniz. Saç ekiminde fut ve fue teknikleri ile kapsamlı çözümler geliştirilmektedir. Yani saç ekimi için bu tekniklerle kök ekleme işlemleri yapılır. Kök eklemesi ense bölümlerden alınan kök ya da deri ile gerçekleşir. Öncelikle saçın nakledilen bölümü 6 ay civarında dökülür sonra da yeni gerçek saçlar çıkar. Bu teknikler süre ve iz bırakma açısından farklı özelliklere sahiptir. Fue tekniğinde iz kalmaz fut tekniğinde dikiş izi olur.

Vaser-liposuction-foto%C4%9Fraflar%C4%B1-768x437.jpg


Saç Ekimi Riskli mi?
Saç ekim işlemleri hijyenik koşullarda plastik cerrah ve dermatolog ile gereken alt yapı olduğu sürece, ayrıca operasyon için herhangi bir sorun olmadığı da kontrol edildikten sonra bir risk içermez. Yani lokal anestezi olduğundan genel anestezideki yan etkiler söz konusu değildir. Ancak işlemlerden sonra bakım sürecine dikkat etmek gerekir. Dhi saç ekimi merkezimizde öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gereken detaylarla ilgili bilgi verilmektedir.

Saç Ekimi Başarı Oranı
Bu uygulamayı yaptırmak isteyen kişilerin merak ettiği bir konudur. Her iki yöntemde de başarı oranı benzer şekildedir. Yani genellikle sağlıklı saçlar yeni yerinde belli bir süre sonra çıkar. Kliniğimize bu ve diğer birçok konuda bilgi almak üzere başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca "PRP tedavisi" dediğimiz son teknoloji ürünü saç bakımı ve ekimi hakkında yeteri kadar bilgiyi temin edebilir bizleri sosyal medya ağında rahatlıkla bulabilirsiniz. Aslı tarcan hair clinic olarak sizlere amaçladığımız bütün tedavi yöntemlerini ve uygulamalarını firmamıza geldiğiniz andan itibaren ücretsiz olarak saç analizi ve muayenesini yapmaktayız.

Dünya üzerinde erkekler daha sık olarak saç ekimi yaptırmaktadır lakin kadınlar içinde uygulamalarımız arasında http://www.sacekimi.mobi/sac-ekimi-merkezi operasyonları ve ekimlerini gerçekleştirmekteyiz.

aslitarcanhairclinic.com_-406x380.jpg
 
Moderatör tarafindan son düzenleme :

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Siteyi inceledim.Gayet aciklayici bilgilerle sac ekimi anlatilmis.Islemler zahmetsiz ve etkili.Bu yuzden tercih edilecek firmalardan biridir.
 

forumcu

Cezalı
Katıldı
Mesajlar
13
Kredi
0
Tşk ederim sn: site admini her zaman müşterilerimize karşı ilgili ve anlayışlı şirketimiz size sınırsız hizmet için devamlı gelişmekte herkese sonsuz teşekkür ederim.
 
Katıldı
Mesajlar
42
Kredi
0
Saçların o kadar çok ki gerek görmüyorum böyle şeylere.
 

forumcu

Cezalı
Katıldı
Mesajlar
13
Kredi
0

Bu konuyı kimler okuyor

Top