Epic Games, bir oyunu daha bedava yaptı (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,903
Yaş
39
Kredi
767
Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, her hafta olduğu gibi 6 Mart tarihine kadar bir oyunu daha ücretsiz hale getirdi. InnerSpace isimli oyunu, Epic Games hesabına giren herkes kütüphanesine ücretsiz ekleyebilecek.
Geçtiğimiz günlerde fiyatı 200 TL'nin üzerinde olan Assassin's Creed: Syndicate isimli oyunu bedava yaparak şaşırtan Epic Games, yeni haftayı da boş geçmiyor. Şirket, bu kez Epic Games'e üye olan herkese InnerSpace isimli bir başka oyunu hediye ediyor. Kullanıcıların ücretsiz olarak hesap oluşturabildiği Epic Games'te 6 Mart'a kadar InnerSpace isimli oyununu kütüphanelerine eklemeleri mümkün.

PolyKnight Games tarafından geliştirilen ve KickStarter platformunda da fon desteği aranan InnerSpace, 2018 yılı başlarında hem PC hem de konsol platformları için satışa sunulmuştu.

Epic Games, bir oyunu daha bedava yaptı



Keşif tabanlı üçüncü şahıs oyunu olan InnerSpace, deniz, kara ve hava araçlarının yapımıyla birlikte Inverse gezegenin keşfiyle macerayı başlatıyor. 31 TL'lik fiyat etiketiyle satılan oyun, Epic Games'in kampanyası nedeniyle 6 Mart'a kadar ücretsiz oldu.

Epic Games'e üye olmak için oyuncuların herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

  Benzer konular Forum Tarih
Android Uygulamaları 0 799

Benzer konular

Top