Fenomen Hesap Nedir ? (1 İzleyici)

  • Thread starter Chef
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 2
  • Görüntülenme : 2K

Chef

Üye
Katıldı
Mesajlar
55
Yaşadığın yer
İstanbul
Kredi
0
Öncelikle takipçisi yüksek olan her Twitter kullanıcısı fenomen değildir!
Ve her Retweet sayısı çok olan hesapta fenomen hesap değildir!


Bir çok kişi genellikle retweet ve takipçi sayısına bakarak yorum yapar bu hesap fenomen midir değil midir şeklinde, bunlar doğru tespitler ancak yanlış açıdan bakılıyor.
Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan uzun yıllardır twitterin için olan kişilerde biliyordur ki her takipçi sayısı yüksek olan hesap fenomen değildir.
Fenomen hesap olarak örnek gösterebileceğim hesaplardan bir kaçı "ceyhunyılmaz" , "cumlecik" , "hanzadecom". Bu hesaplara baktığımızda genel itibari ile takip ettiği kişi ve takipçi sayısı arasında farklar vardır. on bin yüz binler. Ve retweet sayılarına baktığımızda genel itibari ile 100-200 arasındadır.
Twitterda bir çok güzel tweetler atan ve retweet sayısı 1500-2000 lere ulaşan hesapların %99.9'u bir panelden retweet yaptırırlar. Veyahut retweet satın alırlar ve bu kişilerin takipçilerinin de %50-60'ı bot(fake) takipçidir.
Çok sık olarak rastladığım twitter hesap satışlarında insanların genel itibari en önce takipçi sayısı ve retweet sayılarına bakar, güzel bir tespit ardından hesabın retweetleri çok düşük diye bir cevap verirler burası yanlıştır. Bilmezler ki 100-200 üzeri retweetlerin çoğu ücretli yada panelden yaptırılır. Ben kaç yıldır twitter kullanıyorum çok nadir rastladım bir tweetine panel yada bir hile olmadan 1500 retweet alan bir hesap.
Ben derim ki siz siz olun sakın 400-500bin takipçili bir hesap almaya kalkarsanız bir gün bunun retweetleri neden bu kadar düşük demeyin.​
 

karacan

Üye
Katıldı
Mesajlar
7
Kredi
0
aynn kardeşim adamalr gt yaparak fenomen sanıyorlar kendilerini :D
 

is_for_you

Üye
Katıldı
Mesajlar
41
Kredi
0

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top