FriendFeed Nasıl Kullanılır? (1 İzleyici)

caches

Üye
Katıldı
Mesajlar
18
Kredi
0
Türkçe kelime anlamı “Arkadaş Beslemesi” olarak tanımlanabilecek FriendFeed sosyal içerik paylaşım sitesi olarak hizmet vermektedir. Oldukça basit görünüme sahip olan FriendFeed üye potansiyeli fazlasıyla yüksek olan bir sistemdir. Bu sayede de internet kullanıcıları tarafından ve özellikle de ülkemizde oldukça popüler bir şekilde kullanılmaktadır.

FriendFeed kullanımı için öncelikle üye olunması gerekmektedir. Üyelik işlemi ise oldukça basittir. Sitede Türkçe dil desteğinin bulunması ile kullanımı oldukça kolaylaşmaktadır. Henüz tamamen Türkçe olmasa bile kısmen Türkçe olan sisteme üye olmak için ana sayfada sağ üstte yer alan “Join Friend Feed” bağlantısına tıklamanız gerekmektedir. Böylece üyelik işlemi başlamaktadır. Bu aşamada dört temel üyelik kutusunun doldurulmasıyla üyelik süreci tamamlanmakta ve hesap oluşturulmaktadır. Bu temel üyelik kutuları ise tam isim, takma isminiz, şifreniz ve e-mailinizden oluşmaktadır.

Üyelik işleminin tamamlanmasıyla birlikte sizden Twitter, Facebook, Yahoo, Gmail ve Hotmail üyeliklerinizde bulunan arkadaşlarınızın FriendFeed siteminde aranmasını kolaylaştıracak olan bir sistem önerilmektedir. Şöyle ki, Fecebook üyeliğinizin olması durumunda Facebook kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek FriendFeed uygulaması üzerinde Facebook sisteminde olan arkadaşlarınızın bu sistemde aranmasına izin vermiş olursunuz. Eğer Facebook üzerindeki arkadaşlarınız FriendFeed sistemine üye olmuş ise bu arkadaşlarınız öncelikli olarak listelenmekte ve size hangi arkadaşınızın “feed” yani beslemesini takip edeceğinizi sormaktadır. Bu işlemin de tamamlanmasından sonra takiplerinize eklediğiniz arkadaşlarınıza bir mail gönderilmektedir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top