FriendFeed Ne İşe Yarar? (1 İzleyici)

caches

Üye
Katıldı
Mesajlar
18
Kredi
0
FriendFeed uygulamasına otomatik bir şekilde diğer sitelerde yapmış olduğunuz herhangi bir video, fotoğraf ya da yazıyı gönderme imkânınız bulunmaktadır. Toplamda 57 site desteklemekte olan FriendFeed uygulamasıyla bu sitelerde yapmış olduğunuz bir hareket otomatik bir şekilde FriendFeed sistemine gönderilmekte ve sizi takip eden kişiler aynı zamanda diğer sistemde yaptığınız hareketleri de takip altına alma imkânına sahip olmaktadır.
FriendFeed sisteminin aynı zamanda eğer varsa sitenize eklemek için kullanılmakta olan gadget denilen araçları da bulunmaktadır. Bu araçlar ile FriendFeed üzerinde yapmış olduğunuz herhangi bir hareketliliği sitenizde de yayınlayabilirsiniz. FriendFeed diğer sosyal paylaşım sitelerini de içerisinde barındırmakta olan bir ağdır.

Arkadaşlarınızı ekleyerek onlarla iletişime geçebilme imkânı bulacağınız FriendFeed ile diğer sosyal ağlarda bulunan arkadaşlarınızla davet göndererek onların da bu platforma katılmalarını sağlayabilir, onları FriendFeed üzerindeki arkadaş listenize ekleyebilirsiniz. Arkadaş listenize eklediğiniz kişilerle sosyal paylaşımlar yapabilir, video, fotoğraf, yazı ve daha birçok içerik paylaşma imkânına bulabilirsiniz.

İnsanların günümüzde sosyalleşmek ve boş zamanlarını değerlendirmek için sinemaya gitmek, spor yapmak, farklı etkinliklere katılmak gibi alternatifler yerine sosyal medya araçlarını kullanarak sosyalleşmeye çalıştıkları görünen bir gerçektir. Bu konu göz önünde bulundurularak sosyal medya oldukça büyük bir sektör olarak ortaya çıkmıştır. Diğer sosyal ağlar gibi FriendFeed de bu sektörden kendi payına düşeni almaktadır.
 

Kahin

Üye
Katıldı
Mesajlar
50
Kredi
0
Malesef artık friendfeed kullanılmıyor.Facebook Friendfeed'i satın aldın Nisan 2015 da kullanıma kapattı
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top