Galaxy Note 4 Lansmanında Tanıtılması Beklenen Gear 3, SIM Kart Destekli Olabilir (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Samsung yılın ikinci yarısında yeni bir akıllı saat çözümüyle bir kez daha kullanıcıların karşısına çıkabilir. Tizen işletim sistemine sahip Gear 2 ve Gear 2 Noe modellerini şubat ayında gerçekleşen Dünya Mobil Kongresi kapsamında duyuran ve nisan ayında uluslararası arenada satışa sunan Samsung, arayı çok açmadan IFA Berlin etkinliğinde Galaxy Note 4 tanıtımının yanına yeni bir akıllı saat daha ekleyecek.
Güney Kore menşeli Korea Herald sitesinin sanayi kaynaklarına dayandırdığı habere göre eylül başında tanıtılacak Galaxy Note 4′le birlikte Gear 3 akıllı saatin de tanıtımı gerçekleşecek. Samsung geçtiğimiz yıl aynı etkinlikte Galaxy Note 3′ün yanında ilk akıllı saat tecrübesi Galaxy Gear’i duyurmuştu. Samsung’un yeni ürünler için bir kez daha IFA Berlin etkinliğinde görücüye çıkarması sürpriz olmasa gerek.

Gear 3 akıllı saatin daha önceki modellerde olduğu gibi (Galxy Gear de Tizen’e güncellendi)Tizen işletim sistemiyle çalışması bekleniyor. Gear 3′te ayrıca SIM kart girişinin de yer alması bekleniyor. Akıllı saat bu sayede herhangi bir akıllı telefon eşleştirmesine ihtiyaç duymadan arama yapma olanağı sunabilecek.

Samsung’un SIM kart destekli bir akıllı saat hazırladığı iddiası yeni bir gelişme değil. Mayıs ayı içerisinde Hindistan’a gönderilen ve ülkenin en büyük ithalat-ihracat veritabanı Zauba’da ortaya çıkan SM-R710 kod adlı cihazın Gear 3 olduğu tahmin ediliyor. Samsung’un ayrıca Android Wear işletim sistemine sahip bir akıllı saat üzerinde çalıştığı da gelen haberler arasında.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top