Google’dan Kaçamak Algoritma Güncellemesi (1 İzleyici)

opojo

Üye
Katıldı
Mesajlar
20
Kredi
0
Google’ın Garry Illyes ve John Mueller gibi çalışanları tarafından Twitter platformu üzerinden, webmaster’ların hafta sonunda sitelerinde meydana gelen değişimlerin sebebinin Penguin güncellemesinin değil, bir çeşit algoritma güncellemesinin olduğu doğruladı.

Birçok internet sitesi sahibinin bu güncellemeyi oldukça büyük ve köklü bir güncelleme olarak görmesinin ardından, Google tarafından bunun sadece küçük bir algoritma güncellemesi olduğu doğrulandı.

En son 2015 yılının Mayıs ayında yapmış olduğu algoritma değişikliğini doğrulayan Google amcamızın oldukça nadir böyle şeyler yaptığını biliyoruz. Bu durum, Google kayıtlara geçmesi gereken oldukça büyük bir gelişme, bence.

İnternet site sahipleri ve webmaster’lar ertelenen Penguin güncellemesini dört gözle bekliyorlar. Ben ise bu güncellemenin, içinde bulunduğumuz ay içerisinde yapılacağını düşünüyorum. Ayrıca yapılmış olan bu küçük algoritma güncellemesinin, Penguin güncellemesi ile alakalı olduğunu düşünen bir çok webmaster bulunuyor.

Fakat geçtiğimiz hafta sonu yapılan çekirdek algoritma güncellemesi Penguin’den çok Panda ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Gelişmeleri bu konu üzerinden sizlere duyurmaya devam edeceğim.
 

coss

Üye
Katıldı
Mesajlar
22
Kredi
0
kendisi zaten kaçamak yaşar
 

Bu konuyı kimler okuyor

  Benzer konular Forum Tarih
Teknoloji ve Bilişim Haberleri 0 808

Benzer konular

Top