Google Algoritmaları Önceden Tahmin Edebilir Mi? (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Algoritma bir web sayfası değildir. İstediğiniz hedefe ulaşmak için sizlere ipucu veren bir bilgisayar programıdır. Google araştırma yaptığınızda küçük bir kelime için milyonlarca ipucu çıkar ortaya. İşte burada Algoritmalar devreye girerek sorularınızı işlem ve formüllerle yanıtlara dönüştürür.

Google algoritmaları önceden tahmin edebilir mi? Evet, günümüzde Google algoritmaları aramak istediğiniz ipuçlarına sizi yönlendirir. Bunu yaparken 200 den fazla sinyale ve “ipucuna” ulaşır. Bu sinyaller, web sitelerindeki terimler, içeriğin güncelliği, bölgeniz, pagerank gibi öğeleri içeren bir programdır. Bu programda Google algoritmaları önceden tahmin edebilir mi? Arama işlemi ve sonuçlar sayfası birçok bileşen ile karşımıza çıkar. Bunun için Google iyi sonuçlar elde edebilmek için teknoloji sistemini sürekli güncel tutmaktadır. Bu yenilikler web sayfalarında birçok heyecanı da beraberinde getirir. Yanıtlar, metin parçaları, güncellik, otomatik tamamlama, kitaplar, görseller, dizine ekleme, Bilgi grafiği, Güvenli arama, Haberler, Yazım, eş anlamlılar vb.

Google algoritmaları önceden tahmin edebilir mi? Hassas bir işleyişe sahip olan Google sistemlerinde yeni projelere de yer vermektedir. Burada algoritmalar farklı boyutlara ilişkin kısa bir özet sunmaktadır. Google arama algoritmasını bir yıl içerisinde 500-600 arası güncellemektedir. Bu değişimlerin her biri küçük birer parça olmasına rağmen Google arama seçeneklerini önemli derecede etkileyen ve Google algoritmaları önceden tahmin edebilen (Google Panda ve Google Penguin gibi) güncellemeleri düzenli olarak hizmete sunmaktadır.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top