Google Chrome 46 Yayınlandı, Popüler Tarayıcı Artık Daha Güvenli (1 İzleyici)

  • Thread starter Chef
  • Başlangıç zamanı
  • Cevaplar : 0
  • Görüntülenme : 1K

Chef

Üye
Katıldı
Mesajlar
55
Yaşadığın yer
İstanbul
Kredi
0
google-chrome-46-yayinlandi-haber-manset_640x360.jpg


Google Chrome web tarayıcısının her yeni sürümüyle birlikte yeni bir özellik de kullanıcılara sunuluyor ancak Google, bazen bu standardın dışına çıkıyor ve diğer rakiplerinin de yaptığı gibi sadece kullanımı iyileştiren ve güvenliği arttıran güncellemeler de yayınlayabiliyor. Dolayısıyla karşımıza çıkan Google Chrome 46 sürümü güncellemesinin de böyle bir güncelleme olduğunu fark etmişsinizdir.

Bu sürümde herhangi bir yenilik olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak şu anda en dikkat çeken şey güncellemenin içerisindeki güvenlik açığı düzeltmeleri. Bu düzeltmeler sayesinde tam 24 tane açık keşfedilmiş ve düzeltilmiş. Bu düzenlemeler ise tabii ki kullanıcıların internet üzerinden gelebilecek tehditlere karşı kendilerini daha iyi koruyabilmelerine yardımcı oluyor.

Güvenlik düzenlemelerinin yanında performans iyileştirmelerini de içerisinde barındıran Google Chrome 46, böylelikle web sitelerinin görüntülenmesi hususunda daha başarılı bir performans sergileyebiliyor. Geçtiğimiz aylarda Google'ın Chrome web tarayıcısının kullanıcıları rahatsız edecek düzeydeki bellek kullanımına dair düzenlemeler yapacağına dair haberler ortaya çıkmıştı ancak maalesef şimdiye dek bu konuda çok büyük bir adım göremediğimide belirtmem lazım.​
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top