Karşınızda Nokia'nın Yeni Android Telefonu "Nokia 6" (1 İzleyici)

BlackPearl

Üye
Üye
Katıldı
Mesajlar
17
Kredi
0
77W2yY.png
Pn2vz6.jpg



Bir zamanların efsanesi.

Bir zamanların efsanesi olan Nokia, Android işletim sistemi telefonların piyasaya hızla yayılması sonucu çöküş yaşadı. Windows Phone işletim sistemine yönelen Nokia, kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaramadı. Piyasaya tutunmak için son çare olarak Android 'i görmüş olacaklar ki geçtiğimiz günlerde Android telefon yayınlanacağı haberleri kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kullanıcıların beklediği adım da bence tam olarak buydu.


Nokia piyasaya NOKIA 6 isimli Andorid modeli ile dönüş yaptı.
Finlandiya merkezli üretici Nokia, Nokia 6 isimli Android modelin satışına çok yakında başlayacak. Üzücü haber şu ki çöküş yaşayan firma, yeniden piyasaya tutunmak için sadece teknolojinin dünyadaki merkezi olarak kabul edilen Çin 'de satış gerçekleştirecek. Böylece daha hızlı bir şekilde haketttiği konuma geleceğini düşünen firma yetkilileri satış fiyatını 1.700 Yuan yani yaklaşık 246 dolar olarak belirlediler.


ZMj2z3.jpg


İşte Nokia 6 'nın özellikleri;

- Android Nougat İşletim Sistemi
- 5.5 inç Ekran
- Biri 16 MP diğeri 8MP İki Kamera
- Qualcomm Snapdragon 430 İşlemci
- 4GB RAM Miktarı
- 64GB Depolama Alanı


 

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Sonun da doğru olanı yaptı Nokia....
 

projevekod

Üye
Katıldı
Mesajlar
45
Kredi
0
Ucuzlar mı ki :)
 
S

selipro

Ben kamera olarak kullandığım için inşallah eski modellerin deki gibi kamera da MP yerine Çözünürlük yapmışlardır. Samsung'un 8MP kamerası Nokia'nın 3.2MP kamerasına eş değer de fotoğraf çekiyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top