LinkedIn İle İlgi Alanınızdaki Kişilere Ulaşmak (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
LinkedIn üzerinde bulunan milyonlarca kişinin hepsinin işinize yaramayacağı bir gerçek. Önemli olan ise aynı ilgi alanlarına, sektöre, mesleğe, yeteneğe, niteliğe sahip kişilere yanmi hedef kitlenize ulaşmak değil mi? LinkedIn üzerinde yapacağınız bazı ufak ayarlamalar ile sadece hedef kitlenize ulaşmak ya da size ulaşılması zor değil.

Öncelikli olarak ilk adım profilinizi herkes tarafından görüntülenebilir hale getirmektir. Kişiler ilgi alanındaki sizin profilinizi ziyaret ederek hakkınızda bilgi sahibi olmalılar. Sayfanızı ziyaret eden kişilerin katıldığı gruplara katılmanız da hedef kitlenize ulaşabileceğiniz ikinci bir ipucudur.

Gelişmiş arama özelliği sayesinde ilgi alanlarınız ile ilgili anahtar sözcüklerden yardım alabilirsiniz. Seçtiğiniz bir şirketin çalışanlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Belirlediğiniz bir konumdaki kişi ve bağlantıları önünüze serebilirsiniz. Özellikle firma sahipleri yeni müşteriler arayışına girdiklerinde anahtar kelimeleri üzerinden yeni bağlantılar edinerek firmanız ürün/hizmetleri hakkında bilgiler verebilirsiniz. Ya da yeni iş potansiyelleri yaratarak iş teklifleri almaya başlayabilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top