Linkedin Etiketlerini Verimli Kullanma (2 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,902
Yaş
39
Kredi
763
LinkedIn etkiletleme özelliğini yaptığımız araştırmalara göre çoğu kullanıcı kullanmıyor. Bağlantılarınızı etiketleyerek bunları ön plana çıkarmanız profilinizin prestijini arttıracağı gibi daha fazla kişi tarafından da görüntülenmesine neden olacaktır. Paylaştığınız linklere genellikle siz ekstra bir etiket girmediğiniz sürece LinkedIn tarafından otomatik etiketler atamaktadır. Bir bağlantı ile alakalı olarak 200 adet etiket girmenize imkan verirken etiketlerin karakter sayısı olarak 100 karakterle sınırlandırıldığını bilmeniz gerekir.

Sözü daha fazla uzatmadan etiketleme özelliğini nasıl kullanacağımıza geçelim. Etiketleme işlemi iki türlü olmaktadır. Profil üzerinden etiketleme kişiler bölümünden etiketleme. Öncelikle profil üzerinden etiketleme olayını adım adım gerçekleştirelim.

Etiket kullanmak istediğiniz kişinin profilinin altında bulunan ilişki sekmesine gelin. Tıkladığınızda otomatik gelen etiketleri bir küçük pencere içerisinde göreceksiniz. Otomatik etiketleri bu alandan silerek yeni etiketlerinizi girebilirsiniz.

Kişiler sekmesinden etiketlemek içinse öncelikle üst menüde bulunan kişiler bölümünü tıklayın. Tıkladığınızda çevrenizde bulunan bağlantılar karşınıza gelecektir. Kimi etiketlemek istiyorsanız o kişinin üzerine gelerek etiketle işaretine tıklayabilir ilk seçenekteki gibi otomatik etiketleri silerek yeni etiketlerinizi bağlantınıza kazandırabilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top