Linkedin Grup Kurma Rehberi (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,902
Yaş
39
Kredi
762
Firmanıza ait bir grup kurarak Facebook sayfanız gibi yönetmek istiyorsanız grubu kurarken ve yönetirken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgiler vereceğiz. Öncelikle grubunuzu nereden kuracağınız konusunda teknik bilgiyi aktaralım. Ana sayfanız üst bölümde bulunan ilgi alanları altında gruplar sekmesine tıklayın. Ardından açılan sayfada sağ üst bölümde sarı renkli buton ile Grup oluşturun simgesini göreceksiniz.

Linkedin Grubunuzu kurmadan önce tavsiyemiz bağlantılarınızı genişletebildiğiniz kadar genişletin. Sebebi ise kuracağınız gruba uygun profil sayısının artmasıdır. Grubunuzun başarılı olmasını istiyorsanız öncelikle kuracağınız grup ile aynı içeriğe sahip diğer grupları seçin.

Sizler için gruba dahil olmuş kişi sayısı önemli değil. Kişilerin kaliteleri ve sahip olduğu güçlü bağlantıları önemlidir. Aynı zamanda grubunuza dahil olan kişilerin grup içerisinde sahip olduğu yetkileri belirlerken biraz cömert olabilirsiniz. Özellikle gruba dahil olmak için otomatik onay mı yoksa sizin onayınız mı gerektiği konusunda grubun ilk zamanları için otomatik onayı aktif edebilirsiniz. Kişi sayısı arttıkça grubunuzdan pasif gördüğünüz kişileri de çıkartabilirsiniz.

Gruba dahil kişilerin yetkileri konusunda dikkat edeceğiniz bir diğer nokta ise yapılacak paylaşım, yorum ve linklerin otomatik onaylımı, sizin onayınızdan mı geçeceği konusudur. Eğer ki otomatik onaylama aktif olursa grubunuz paylaşımlara reklam atabilir ve istemediğiniz yorumlar görebilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top