Logolugo | Profesyonel Kurumsal Kimlik | Logo Tasarımı‎ (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
44
Yaşadığın yer
GB
Kredi
23
ggg-1.jpg



Logolugo; Ticari ve Dijital mecralarda, %100 memnuniyet hedefiyle çalışma hayatına başlayan ve yenilikçi çözümler üretmek amacıyla kurulmuş bir reklam ajansıdır.
Genç, farklı vizyonlara sahip amatör ruhunu kaybetmemiş profesyonellerden oluşan ekibimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Referanslarımız, çalışma disiplinimizi ve kreatif çizgimizi hakkımızda yazılabilecek her kelimeden çok daha iyi ifade eder.
Müşterilerimizle sürekli iletişim halinde, sınırsız revizyon desteğimizle en iyisini oluşturmak için çalışırız.


hhhhhhhhhhh-1-500x333.png



Hayallerinizi gerçeğe dönüştürelim.


Profesyonel ekibimiz logo tasarımının her anında yanınızda olacak, fikirleriniz ışığında kurumunuza en yakışan logoyu beraberce oluşturacaksınız.
Tasarım ekibimiz bilgi ve tecrübesiyle sizi yönlendirecek kişisel zevkleriniz ışığında en iyi logoyu tasarlamak için çalışacaktır.
Renkler ve şekiller kimi zaman kelimelerden daha önemlidir. Bu yüzden bazen güven verir, bazen ise liderlik hissi uyandırırlar bazen sıcak bir iletişim sağlarlar. Hitap ettiğiniz kitleyi etkileyecek renk ve şekil armonileri üzerinde yoğunlaşarak çalışmamızı hazırlıyoruz.
Her yeni projede, yaratıcı fikirler ve çözümler üreterek kendimizi ve müşterimizi geliştirmek en büyük hedefimizdir.


ds-e1541680470628.jpg



Hedef kitleniz üzerinde iyi bir izlenim bırakın.

Ekibimiz baş başa verip sizin için uygun olan en doğru tasarımlar ile hedef kitlenize gereken duyguyu aşılamak için çalışır bu da sizin tercih edilme ihtimalinizi artırır.
Müşterinizin logonuzu gördüğü anda ne hissetmesi gerektiğini anlıyor ve bunu tasarımlarımıza işliyoruz. Böylece karşıdan bakıldığında insanları etkileyen ve duygularını sizin lehinize değiştiren en doğru tasarım ortaya çıkmış oluyor.


fdfd-e1541683413428.jpg



Sanat yapmak zorunda olmadığınız her şeydir.

Duygularımız bizi sandığımızdan daha çok etkiler. Yoğun duygular vereceğimiz kararları doğrudan etkiler çoğu zaman. Bu duyguyu ise gördüğümüz herhangi bir tasarım ile hissetmemiz mümkündür. Bu nedenle duygularımız karar verme mekanizmamızı olumlu yada olumsuz etkilerler.
Birbiriyle yarışan bir kadromuz yok, Bunun yerine markanız için kafa kafaya verip görsel çözümler üreten sanat algısı yüksek tasarım uzmanlarımız var!




283-e1541854034662.jpg



İşin Psikolojisi

Etkili bir logo için sizlerin fikirleri de önemli tabiki ama yanlış düşündüğünüz yerde de sizleri yönlendirerek doğru logoya ulaşmak için çabalarız.
Yani işimiz sadece bir şeyler çizmek ve bir şeyler ortaya koymak değil. Beyine, fikre ve belki ruha dokunabilmektir.
Sizlerin beğenisi ve müşterinizin algısı için çalıştığımız unutulmamalı.


YÜZLERCE MEMNUN MÜŞTERİMİZ EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ.
Yeni filizlenen bir fikir bizleri sizin işletmenizin geleceği adına çok heyecanlandırmakta. Bu soyut olanın -fikrin- somuta dönüşmesinin ilk adımıdır. Kendi şirketimiz olsa nasıl bir logo olmasını istiyorsak işimize o hassasiyetle yaklaşıyoruz. Doğan fikirler görsele döküldükçe heyecan ve merakla size sunum yaparız, ve sizlerin fikri doğrultusunda sınırsız revizyon desteğiyle logomuzu tamamlarız. Bizi en çok diri tutan şey sizlerin yaptığımız işten memnun kalmaları.
Ve yüzlerce müşterimiz yanılmış olamazlar.


Bizi daha iyi tanımak için Projeler sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Ya da iletişime geçin size projenizde yardımcı olalım.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top