Makalelerinizi Linkedin'de Daha Çok Kişi Görsün (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
765
Bir süre önce makale yayınlama özelliğini tüm kullanıcıların kullanmasına imkan sunan LinkedIn yönetimi bu şekilde LinkedIn’in önde gelen profilleri ile aynı ortamda makalelerinizi, incelemelerinizi paylaşma imkanı sunulmaktadır. Bu özelliği etkin bir şekilde kullanmak içinse kaliteli içerikler sunarak bağlantılarınızın bunları göreceğini aklınızdan çıkarmamaktır.

Bilmediğiniz bir konuda sayfalarca yazılar yazmaktansa bildiğiniz konular üzerinde yoğunlaşın. 500 kelimelik makale yığını yerine 100 kelimelik insanların işlerine yarayacak bir makale paylaşmanız daha çok beğeni ve paylaşım getireceğinden emin olabilirsiniz.

Yazılarınızın daha çok kişi tarafından okunmasını istiyorsanız paylaşımı istikrarlı şekilde sürdürün. LinkedIn üzerinde paylaştığınız yazıları diğer sosyal paylaşım platformları olan Facebook, Twitter, Google Plus’da da paylaşarak okuyucu sayısını arttırabilirsiniz.

Başlıklar bir yazıyı okunabilir kılmak ve okuyucu ile ilk etkileşimi sağlayan unsurdur. Başlık seçiminde en az makalenizi hazırladığınız sürecin yarısı kadar bir zaman düşünün. Siz olsanız nasıl bir başlık sizi o makaleyi okumak için meraklandırırdı düşünün.

Yazılarınızı şık ve anlamlı görseller ile zenginleştirmeniz, videolar ile süslemeniz yaptığınız işe ve makale konusu hakkındaki verdiğiniz önemi de gözler önüne serecektir. Görseller hakkında dikkaç çekici özelliğini aynı başlıklar gibi seçebilirsiniz. İnsanlarda merak uyandırmanız o makalenin okunacağı anlamına da gelecektir.

Eğer ki 1 gün makalenizi yayınlayıp 3 ay LinkedIn profilinize uğramıyorsanız sabit takipçiler elde etmenizin bir hayal olacağını da bilmenizi isteriz. Sürekli olarak makale paylaşımları aynı zamanda sizi sürekli takip edilecek biri haline getirecektir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top