MyLuckyFarm Yatırdığınız Paranın 2.5 Katini Alın Ödeme Kanıtlı !!! (1 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
2
Kredi
0
[https://www.facebook.com/?stype=lo&...KGSUwYsB39SrHw&smuh=43351&lh=Ac-z6keUO-vsVXI_ Myluckyfarm nedir ?
Yeni trend oyun sistemi olan benim şanslı çiftliğim oyunu ile yatırımlarınızı 1 yılda 2.5 katına çıkartabilirsiniz. Myluckyfarm aileniz ve sevdiklerinizle oyun oynayarak para kazanabileceğiniz çiftlik oyunudur. Hediye edilen domates tarlası ile kazanmaya simdi başla. Yatırımsız oyuna başlayarak size hediye ettiğimiz domates tarlası ile yıllık 53 TL kazanmaya başla. Oyunda depodaki ürünlerinizi pazarda satarak altına çevir banka hesabına TL olarak gönderelim. Pazarda satılan ürünlerde kazancınızın %75 i altına çevrilir %25 i gümüş olarak havuz sistemine otomatik yatar. Gümüşlerinizi havuz sisteminde altına çevirirken %5 daha fazla altın kazanırsınız. Günlük ikramiye ile yıl sonunda 365 ile 420 gümüş kazanma şansını yakala. Her gün 24 saatte bir ikramiye bonusu al. Günde 1 ile 2 gümüş arasında ekstra kazanç sağlamış olursunuz.
Oyun hakkında
Oyun yatırmış olduğunuz paranın size 2.5 katını kazandırır. Günlük ikramiye ile şansınızı denemeyi unutmayın. 24 saatte bir olan ikramiye dağıtımından 1 ile 2 gümüş arasında kazanç elde edebilirsiniz. Havuz sisteminde gümüş minimum 100 adet olduğunda bozdurabilir ve havuzda bıraktığınız gümüşten %5 fazla altın kazanırsınız.Kabak tarlası ile domates tarlısında kilit yoktur. Pancar tarlasının kilidini kaldırmak için 3 kabak tarlası almanız gerekir. kilidini 5 pancar tarlası alarak kaldırabilirsiniz. Sera kilidi için 7 buğday tarlası almanız gerekir.
Referans nedir ?
Üyenin daveti ile oyuna yeni katılan oyuncunun 1 yıl boyunca kazandığı paranın %5 i davet eden oyuncu bonus olarak kazanır. Referans olarak gelen oyuncudan %5 kesinti yapılmaz. Bu kesinti şirketimiz tarafından bonus olarak verilir.
Sistemin Para Kaynağı nereden kazanılır?
*Oyuna katılan yeni oyunculardan %75 lık kısmı yatırım yapmaktadır.
Sisteme katılan oyuncuların yapmış olduğu yatırımları Bursa ve Antalya da bulunan Sera tarlalarına aktarılıyor. Ülke ekonomisi ve istihdamına destek çıkan bu projede sende destek ver !
kayıt ve tüm sorularınız için: http://myluckyfarm.net/signup/
facebook linki : https://www.facebook.com/myluckyfarm/
 
Moderatör tarafindan son düzenleme :

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top