Neden Backlink Alamazsınız? (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Çoğu kişinin merak ettiği o kadar uğraşmama rağmen backlink alamıyorum.Aslında herkes aldı ama ben alamadım diyorsanız bu yazımı okumanızı öneririm.
Biliyorsunuz ki websiteleri için backlink hayati önem taşır. Çünkü google kaliteli olan backlinkleri sever.Seo yazdığınız zaman çoğu siteye girdiğiniz de hemen hemen aynı yazıları göreceksiniz zaten.Ben de burada çok farklı şeyler anlatamayacağım ama dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var.
Backlink alabileceğim siteler gibi yazılara giriyorsunuzdur muhtemelen.Peki neden bu işi ücretsiz yapabilir miyim diye düşünüyorsunuz? Bunu sizin gibi düşünen site sahipleri ve bu işi ticari yapmaya çalışan kişileri de eklediğiniz zaman, işte size backlink alamayacağınız bir ortam doğuyor.Herkesin ücretsiz olarak backlink almaya çalıştığı yerden sizde backlink almaya çalışıyorsunuz.Mesela taşımacılık siteleri bu konuda 1.sıradalar ve her yeri spamle dolduruyorlar.Sonuç olarak da backlink alamadığınızı görüyorsunuz.Zaten penguen bunun için var.Yani bir nevi spami engellemek, dofollow kalitesini arttırmak.Her zaman da dofollow almaya çalışmayın google akıllı yaratıktır ve bunu anlar.Arada bir nofollow almak yararınıza olur.
Konumuza geri dönecek olursak herkesin backlink almaya çalıştığı yerden backlink almayın.Link çıkışı az olan sitelerden kaliteli backlink alın.Gerekirse ücretli alın.Ücretsiz alacağım diye tutturursanız çok iyi araştırmacı olmanız gerekiyor ve herkesin bilmediği yerden almanız gerekiyor.Unutmayın herkesin bildiği size ekstra bir şey katmaz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top