Niche Site Hazırlamadan Önce Bilmeniz Gereken 5 Konu (1 İzleyici)

owner

Üye
Katıldı
Mesajlar
23
Kredi
0
Çok fazla yorulmadan para kazanmak çoğu kişinin hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmenin ise pek çok yöntemi vardır. Bu yöntemlerden biri ise niche site hazırlamaktır. Ancak niche site hazırlarken de uyulması gereken bazı kurallar vardır. Eğer bu kurallara uymazsanız istenilen başarılı sonuçlara ulaşmanız mümkün değildir. Dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

En İyi Niche Kelime Nasıl Seçilmelidir?

Niche kelime seçimlerinde dikkate almanız gereken 3 önemli konu vardır:

  1. Adsense gibi reklam şirketlerine göre mi para kazanmayı istiyorsunuz?
  2. Clickbank ve Amazon gibi satış ortaklığı sistemlerinden mi para kazanmayı istiyorsunuz ?(İngilizce siteler için)
  3. Jvzoo.com sitesindeki ürünler hakkında niche site açarak mı para kazanmak istiyorsunuz? (İngilizce ve Türkçe siteler için)
  4. Adsense için niche kelime ve micro niche kelimeler kullanabilirsiniz. Bunlar için genel olarak gündemi takip etmeniz gerekir. Yakın gündemde en popüler konuları takip edin ve bu konular hakkında en çok aranan kelimeleri Google Keyword Planner’da araştırın. Rekabeti düşük ve aylık aranması 10.000 üzerinde ve TBM’si 3 TL nin üzerinde olan kelimelere yoğunlaşın. Fazla TBM li kelimelerden çok fazla dönüşüm oranı alamazsınız.

Clickbank ve Amazon gibi satış ortaklığı sistemleri için 3 türlü para kazanma yöntemi vardır. Birincisi iyi ingilizce bilerek seo uyumlu özgün ve ürün tanıtıcı makaleler hazırlayıp niche sitenize yüklemeniz gerekir. İkincisi ise kaliteli ve %95 üzerinde spin makale verebilen sistemler ile makale yüklemesi yapabilirsiniz. Ancak spin çalışmalarda dikkatli olmalısınız yoksa Google sizi çok fazla kaale almaz. Üçüncüsü ise ilgili niche konunuz hakkında Iwriter.com gibi sitelerden makale siparişi vermektir. Bu makaleler ile sitenizi donatabilirsiniz.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top