Patigil Ailesinden Ücretsiz Kedi Sahiplendirme İlanları (1 İzleyici)

is_for_you

Üye
Katıldı
Mesajlar
41
Kredi
0
Söz konusu sevimli hayvan dostlarımız ise tamamı ücretsiz kedi sahiplendirme Patigil.com adresinde sizleri bekliyor. Patigil ailesi olarak bizler kedi ve köpek cinsleri başta olmak üzere pek çok evcil hayvanın sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlıyoruz. Bu bağlamda da tamamen ücretsiz olarak sahiplendirme hizmetleri sunuyoruz.

Patigil.com adresinde yer alan hem kedi hem de köpek sahiplendirme sayesinde sevimli dostlarımıza kucak açabilirsiniz. Ülkemizde pek çok kedi ve köpek ne yazık ki sokaklarda yaşam mücadelesi vermektedir. Bu masum canlılara sıcak bir yuva sağlamak her insanın vicdani görevidir. Biz de bu görevi üstlenerek sizler için ücretsiz ilanları bünyemizde barındırıyoruz.


Patigil Tamamen Ücretsiz Kedi Sahiplendirme İlanları

Patigil ailesi demek yalnızca bu ailede yer alan insanlar demek değildir. Bizler, yardıma muhtaç, terk edilmiş ve sokakta yaşamaya mahkum sevimli canlılara yardım etmek istiyoruz. Bu yüzden de bize gelen tüm ilanları sizler gibi vicdanlı insanlara iletiyoruz. Üstelik bunu yaparken herhangi bir ek ücret de talep etmiyoruz.

Patigil ailesi olarak yavru kedi sahiplenme ilanlarını paylaşarak sevimli yavruların sokaklarda ölüme terk edilmemesini amaçlıyoruz. Her gün pek çok kedi yavrusu kötü sokak koşulları nedeniyle dünyaya geldikten kısa süre sonra hayatlarını kaybedebiliyor. Biz de bunun önüne geçmeyi kendimize misyon edinerek ve sizleri de arkamıza alarak bu canlılara yuva arıyoruz.


Patigil Tamamen Ücretsiz Köpek Sahiplendirme İlanları

Patigil ailesi, yalnızca kedi türlerine kucak açmayan aslında her türlü evcil hayvanı sahiplendirmeye çalışan bir oluşumdur. Aynı şekilde köpek sahiplendirme ilanlarının da tamamı ücretsiz olup terk edilen köpeklere kapsamaktadır.
Zor koşullar altında yaşamak zorunda kalan her türlü evcil hayvan ilanını Patigil.com adresinden bulabilirsiniz. Bu sevimli canlılara sıcak br yuva açmak için çok fazla düşünmenize ve çok paralar ödemenize gerek yok.

Kedi sahiplendirme ilanları ve diğer tüm hayvan dostlarımızın ücretsiz sahiplendirme ilanları sitemizde yer alıyor. Satın alma sahiplen ilkesine uygun hareket eden Patigil ailesi olarak sizleri sitemizde ilanlara göz atmaya davet ediyoruz.
Ayrıca web sitemiz üzerinden kuş sahiplendirme hakkında hem bilgi alabilirsiniz hem de kuş sahiplendirme ve sahiplendirme ilanı verebilirsiniz. Sürekli yenilikçi tavrı ile dikkat çeken Patigil ailesi, sizler için en iyi hizmeti vermeye kararlı.

Satın alma sahiplen ilkesi ile hareket eden yönetim ekibi, ücretli sahiplendirme ilanlarını reddederken özellikle sokak hayvanları için en iyi şekilde yardım eli uzatmaya çalışıyor.
Web sitenin gelirinin %10'u veterinerdeki yaralı hayvanlar için kullanılıyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top