Referanslarınızı Linkedin’de Güçlü Bir Silaha Dönüştürün! (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,905
Yaş
39
Kredi
772
LinkedIn profilinizde referanslarınızı sergiliyor musunuz? Çoğu LinkedIn kullanıcısı bu durumu olumsuz şekilde cevaplasa da portfölyo özelliği sayesinde işinizi daha iyi sergilemeniz için bulunmaz bir nimet. Kişiler genellikle profilinizi ziyaret ettiğinde daha önceden çalıştığınız firmalara, niteliklerinize ve resminize dikkat ederler. Bu yazımızda ise şahsi profilinize portfolyo ekleyerek çalışmalarınızı nasıl profiliniz ile senkronize edeceğinizi anlatacağız.

Öncelikle profilinizi düzenle diyerek düzenleme sayfasına geçin. Portfölyonuzu hangi alanlara eklemek istiyorsanız bu alanda bulunan düzenle seçeneğinin yanındaki dosya ekleyin bölümünden resimlerinizi ekleyerek ve açıklamalarını girerek portfölyonuzu profilinizde istediğiniz her alanda uygulayabilirsiniz.

Genellikle bu özelliği kullanan kişiler profil sayfalarının en altında bulunan alanı çalışmalarımız şeklinde düzenleyerek tercih ediyorlar. Eğer ki güçlü çalışmalara imza attıysanız sayfanızın en üst alanında yer vermeniz daha mantıklı olacaktır.

Tasarımcı, fotoğrafçı gibi görsellere dayalı mesleklerdeki kişiler için mükemmel bir özellik olsa da bu özelliği kullanan kişi sayısı oldukça az görülmektedir. Şöyle ki aslında LinkedIn yöneticilerinin sizlere sağladığı bir özellik olmamakla beraber uyarlama tekniği ile portfölyo haline getirilmektedir.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Top