Satış Reklam Karşılığında Web Tabanlı Maden Scripti (1 İzleyici)

BaRRaCuDa

Root Admin
Admin
Katıldı
Mesajlar
1,901
Yaş
39
Kredi
764
Her yerde bulamayacağınız bazı scriptleri sizlere sunuyoruz.Tabii bzı scriptleri emeğimizin karşılığı olarak veriyoruz.Bunlardan bir tanesi Atrion'dur.Bu script para kazanma scriptlerine benzer.Dili Rusçadır ama her yerde bulacağınız bir script değildir.Bizde bu scriptin karşlığında sizden 5 farklı yerde
HTML:
www.turkmaxi.org webmaster forumu
linki bıraktığınız takdirde scriptin linkini yollayacağız.Script test edilmemiştir.

Paylaşım da dikkat edilmesi gereken hususlar:

-Facebook'ta reklam yapacaksanız reklam sayınız 2 yi geçemez.Yani şöyle grup veya beğendiniz sayfa varsa 2 yere bırakırsınız.Duvarınız grup veya duvarınız beğendiğiniz sayfa da olabilir.Dikkat etmeniz gereken Facebookta 2 yerden başka yerde paylaşım yapılamaz.Aynı zamanda yeni grup açıp veya sayfa oluşturup reklam yapamazsınız.Yaptığınız reklamlar herkese açık şekilde olmalı.
-Twitter'da duvarınızda yapabilirsiniz.Sadece bu reklama ait hesap açıp yapılamaz
-İnstagramda bizim logomuzla yapabilirsiniz.Sadece bu bu reklama ait hesap açıp yapılamaz
-Bloglarda yorum bırakarak veya forumlarda sitenizde yapabilirsiniz.Bloğunuz varsa paylaşım yapabilirsiniz.Sadece reklamlara uygun şekilde yapılmalıdır.Reklam yaptıktan sonra kontrol süresince silinmemiş olması gerekmektedir.
-Blog veya forumunuz varsa burada sitemizi tanıtan kendinize ait bir yazı yazıp görselde ekleyip konu açarsanız ve 3 reklam yerine geçmektedir.Sadece konu açarsanız sitemizle alakalı 2 reklam yerine geçmektedir.
-Yapılan reklamların linkleri özel mesaj yoluyla tarafıma atılarak kontrol edilecektir.Reklam kontrol etme süresi 1-3 gün arasında değişmektedir.
-Kontrol edildikten sonra yine özel mesaj yoluyla link tarafınıza gönderilecektir.Ancak hostinger gibi ücretsiz siteleri kurmayı deneyip hata alanlar lütfen hatalı diye yazmasınlar.Gerekirse başka bir yerde test edip linki atabilirim.Eğer gerçekten hata varsa scriptte onun yerine başka bir script tarafımızdan gönderilecektir.
-Bu kuralları okuyan herkes kabul etmiş sayılır


Scripte ait görseller ;

İlk görsel oyuna ait açıklamadır.Türkçe açıklamalar yoktur.
69DN03.png

nRblDN.png
 
Katıldı
Mesajlar
102
Kredi
0
Gayet güzel bir script ,reklam yapacak arkadaşlara başarılar.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top