Rootlu Android Telefonlarınızda Kullanabileceğiniz 5 Uygulama (1 İzleyici)

Slaughter

Üye
Katıldı
Mesajlar
94
Kredi
0
Root-Android.jpg


Greenify

Cihazınıza yüklemiş olduğunuz uygulamalar, daha sonradan hızlı erişim sağlayabilmeniz için arka planda otomatik olarak çalışmaya devam etmektedir. Bu da daha fazla enerji tüketimine neden olup, bataryanızın daha hızlı boşalmasına neden olmaktadır. Greenify uygulaması da, arka planda çalışan uygulamalardan seçmiş olduklarınızı uyutarak bataryanızın daha fazla enerji harcamasını önlemektedir.

İNDİR

Swapper for Root

Düşük RAM'li bir telefona sahipseniz bazı uygulamaları kullanırken donma-yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Swapper for Root uygulaması sayesinde cihazınızda sanal RAM alanı oluşturarak, bu sorununuzu kolaylıkla çözebilirsiniz. Hafıza kartınızdan belirleyeceğiniz RAM alanı ile cihazınıza takviye bellek sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaparken hafıza kartınızın okuma-yazma hızlarının yüksek olmasında fayda var.

İNDİR

Memory Booster

Android işletim sistemli cihazlarınız için geliştirilen bir RAM optimizasyon uygulaması olan Memory Booster aracı ile arka planda çalışan ve belleği hiç yoktan yere tüketen uygulamaları temizleyebilirsiniz. Çalışan uygulamaları da sonlandırabildiğiniz bu araç ile cihaz belleğinin kullanımını azaltabilmeniz mümkün hale geliyor.

İNDİR

DSP Manager

Telefonunuzun ses performansından memnun değil misiniz? Cevabınız evet ise bu sorununuza bir nebze de olsa çare oluyor. Ekolayzır ayarlarında yapacağınız değişiklikler ile sesler biraz daha yüksek ve daha net bir şekilde duyulması bu program ile mümkün.

İNDİR

Link2sd

Telefon hafızasında yüklü olan uygulamaları SD kartınıza taşımanız için kullanabileceğiniz bir başka uygulama olan Link2SD ile cihazınızın hafızasını boşaltabilirsiniz. Bunun dışında cihaz üreticisi tarafından yüklenen ve kaldırılması kısıtlanmış olan uygulamaları da silmenizde yardımcı olan bu uygulama da giriş seviye telefonlarda büyük bir rahatlama sağlayacaktır diye düşünüyorum.

İNDİR
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top