Samsung Galaxy Core 2 Teknik Özellikleri (2 İzleyici)

Katıldı
Mesajlar
21
Kredi
0
Samsung , Galaxy Core 2 ‘den önce iki farklı sürüm daha çıkarmıştı. Bunlar Galaxy Core Plus ve Galaxy Core Advance idi. Samsung Galaxy Core 2 ile segmenti bir üst basamağa çıkararak satışları artırmaya çalışan Samsung bu sürüm ile beklediğine tekrar ulaşamayabilir. Yıl içersinde pazara pek çok akıllı telefon çeşidi eklemesine rağmen yeni ürünü ile pekde yenilik yapacağı söylenemez.

Samsung Galaxy Core 2 teknik özelliklerine bakacak olursak; 4,5 inç’lik ekrana 480 X 800 formatında çözünürlük verilmiş. 4 Çekirdekli 1.2 Ghz işlemci ise istenilen performansın bir kısmını karşılayabilir.512 Mb’lık zayıf ram ve 5 Mp’lik kamera üründen vazgeçmeniz için geçerli bir neden oluveriyor. Vga ön kamera ve 3G olmazsa olmazımız. 2000mAh ‘lık batarya elinden telefonu düşürmeyenlerin korkulu rüyası olabilir. Unutmadan 4 Gb’a kadar arttırılabilir hafıza ve çift sim kart yuvasıda teknik özellikleri arasında.
Doğu ülkelerde 20 Mayısda satışa çıkacak bu cihazın fiyatı ise 277$ dolar olacak. Ülkemizde de bu kurun TL karşılığına satılacak olmayışı cihazı daha da puan düşürerek Androidmerkezi olarak 10 üzerinden 4 puan vermemize sebep oluyor.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top