Sim kart olmadan Android tabletlere whatsapp yükleme (1 İzleyici)

Slaughter

Üye
Katıldı
Mesajlar
94
Kredi
0
android_install-whatsapp-on-tablet_1.jpg


Tabletler genelde wi-fi ya da Sim kart (3G) destekli olabiliyor. Ancak burada anlatılanlardan hareket ederek Whatsapp’ı hem 3G hem de wifi tabletlere yükleyebilirsiniz.

Bunu yapabilmek için şu adımları takip edin.

Whatsap’ın güncel androdi sürümünü verdigim linkten indirin
Uygulamayı tabletinize yükleyin (Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar Açık Olmalı)
Uygulamayı yükledikten sonra onu açın. Uygulamayı açınca bir hoşgeldin ekranı karşılayacak sizi. “Kabul Et ve Devam Et”i tıklayın.
Bu tıklama sonrasında karşınıza “tablets are currently not supported (Henüz tabletle bunu desteklemiyor).” mesajı çıkacak karşınıza. OK tuşuna basıp kurulma devamedin.
Sonraki ekranda telefon numaranızı girmeniz istenecek, yaşadığınız ülkeyi seçin ve sık kullandığınız telefon numarasını girin. Bir başka arkadaşınızın telefon numarasını girmeyin

Telefon numarasını girdikten sonra “OK”ye basın.
Telefon numuranızı doğrulamanızı isteyen bir ekran açılacak, “OK”ye basarak onaylayın.
Whatsapp otomatik olarak verdiğiniz telefon numarasına bir sms göndermeye çalışacak ve ancak birkaç dakika sonra sms doğrulaması hata mesajı verecek.
Şimdi telefondan sesli arama ile doğrulama seçeneği gelecek. “Call me/Beniara”ya tıklayın ve verdiğiniz telefona bir telefon çağrısı gelecek.
Telefondan size verilen 6 rakamlı doğrulama kodunu dikkatle dinleyin ve bu numarayı Whatsapp telefon doğrulama ekranına girin.


Şimdi Whatsapp profiline isminizi girin ve ekrandaki talimatları tıklayarak “Next”i seçin.

İndirme linki

https://www.whatsapp.com/android/
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top